Un business în întregime românesc și care are la cârmă oameni de business cu multă experiență cum ar fi Andrei Ursachi, Lorand Soares Szasz, Radu Axinte a crescut rapid în număr de clienți, dar și saloane care sunt disponibile pe platforma de când s-a lansat. Atenția îndreptată către zona de operațional a saloanelor, precum și către satisfacția clienților finali a adus popularitate pentru brand și clienți recurenți.

Procesul din spatele unei rezervări vine în întâmpinarea oamenilor care vor să realizeze o programare în doar 3 minute - serviciile sunt variate, pentru bărbați și femei, și aduc funcționalități familiare, dar care lipseau cu desăvârșire din beauty: adăugare și sincronizare în calendar, mesaj text cu toate detaliile, varianta de anulare cu un singur click.

Stailer îmbunătățește experiența atât a utilizatorilor, cât și a saloanelor. Pentru clienți, platforma oferă o planificare completă, precum și posibilitatea de recenzii pentru a păstra serviciile de beauty la cele mai înalte standarde. Saloanele beneficiază de sisteme configurate și customizate de cei de Stailer astfel încât să își poată digitaliza activitatea și toate programările.

Tehnologii folosite în digitalizare - AI, Machine Learning, aplicație mobilă, performance marketing

În aparență un business din industria de beauty, Stailer este de fapt un start-up de tehnologie ce transformă o industrie preponderent offline într-una totalmente online.

Mecanismele de AI și ML pe care le folosesc prin parteneriatul cu cei de la Linnify amplifică toate eforturile de business și le transpun în rezultate în continuă creștere și customizare în detaliu.

Prin background-ul fondatorilor de digital marketing și alăturarea cu cei de la eAdvertising, aduc clienți saloanelor prin campanii online, vizând customer personas potriviți pentru business-ul lor.

Analize de piață, strategii comerciale și de marketing atent planificate, parteneriate strategice, forecast și cifre solide - pregătirile pentru atragere de investitori

Experiența cumulată care stă la baza Stailer, precum și parteneriatele strategice încheiate cu Linnify și eAdvertising dau dovadă de gândire pe termen lung - crearea unui ecosistem care oferă o soluție completă, stabilă și ușor scalabilă.

Viziunea celor din board este atragerea investițiii care să susțină creșterea accelerată deja vizibilă și extinderea în afara României. Prin modelul de business în sine, acapararea unei cote semnificative din acest segment de piață este cumulul tuturor acțiunilor expuse mai sus. Cu siguranță, Stailer este următorul start-up de pus pe radarul pietei de business din România.

Puteți testa procesul de rezervare online chiar aici, pe stailer.ro.