Start-up.ro, cel mai nou proiect editorial dedicat antreprenorilor și investitorilor din România, intră în familia InternetCorp. Platforma va continua să fie sursa informațiilor exclusive despre startup-uri, a poveștilor fondatorilor și a sfaturilor celor mai buni investitori din România.

Start-up.ro a fost fondat recent de către Mihai Seceleanu, Liviu Dumitrașcu și Daniel Tatar. Împreună, cei trei au pus bazele in 2004 InternetCorp, iar ultimii doi au construit și au făcut recent exit din platforma eJobs.ro. După prima lună a proiectului editorial start-up.ro, concluzia unanimă a fost că cel mai bun loc pentru dezvoltarea pe termen lung a site-ului este în familia InternetCorp.

InternetCorp, prin Wall-Street.ro și celelalte branduri ale sale, a fost si rămâne un susținător activ al antreprenoriatului din România, De altfel, pe 24 septembrie, Wall-Street.ro organizează o competiție dedicată startup-urilor românești - „Start-Up Challenge“, în care antreprenorii sunt invitați să trimită planul lor de afaceri, iar ideea selectată va fi implementată în următoarele șase luni.

Strategia editorială a start-up.ro va continua să fie una care să se bazeze pe articole documentate, analize și interviuri cu fondatori, antreprenori cu experiență sau investitori.

Start-up.ro va avea un focus foarte bine evidențiat pe zona business-urilor din IT-ul românesc care sunt la început de drum. Alături de hub-urile din țară, de acceleratoarele și competițiile dedicate industriei, start-up.ro vrea să fie prima destinație a antreprenorilor români și un catalizator al ecosistemului. Prin proiecte digitale inovatoare, site-ul își dorește să devină mai mult decât o sursă de informare, ci o unealtă obligatorie pentru orice tânăr antreprenor.

Management-ul proiectului va fi preluat de către Raluca Mateiu, CEO InternetCorp, în timp ce Mihai Seceleanu, unul dintre fondatorii proiectului rămâne în continuare în board-ul decizional al InternetCorp. Vlad Andriescu va continua să dezvolte proiectul din punct de vedere editorial din funcția de redactor-șef.