Fullview oferă o soluție pentru startup-urile de tip SaaS prin care acestea pot oferi customer supporot în timp record. Practic, echipele de produs pot vedea ecranul clienților, drumul lor pe site, punctele unde se blochează și să îmbunătățească experiența. Practic, Fullview vrea să înlocuiască partea de screen share, de call-uri pe Zoom sau Google Meet și să ofere o soluție adaptată companiilor care au nevoie de suport pentru clienți. De asemenea, companiile pot vedea sesiuni retroactive ale clienților pentru a înțelege mai bine drumul acestora prin site.

Fullview a fost cofondat de Daniel Bakh și de Dorin Tarău. Compania a fost fondată abia acum 10 luni și până acum au reușit să ridice runde de 10 milioane de dolari. Conform lui Daniel Bakh, aceasta este cea mai mare rundă seed primită de un startup în Danemarca. În ultimele luni compania și-a dezvoltat produsul cu ajutorul a 100 de lideri din domeniul de suport clienți pentru a putea să definească mai bine problemele acestora. Echipa are astăzi 16 angajați.

Runda de investiții a fost condusă de Lightspeed Venture Partners și au participat și Cherry Ventures și Seedcamp. De asemenea, 24 de investitori de tip angel s-au alăturat acestei runde.

Fondurile primite se vor duce spre accelerarea dezvoltării Fullview și creșterea echipelor de design și growth. Fullview vine pe o piață care a fost accelerată de pandemie și de nevoia de suport de la distanță. 93% din companiile intervievate de HubSpot au spus că clienții lor au nevoi din ce în ce mai mari de suport. De asemenea, companiile de tip Software as a Service au menționat că au în medie 181 de tichete de suport, iar durata medie a rezolvării acestora e de 45 de minute.

În următoarea perioadă Fullview va dezvolta integrări cu Jira, Zendesk, Intercom, un nou sistem pentru echipe multiple, sesiunile de suport vor putea fi înregistrate, iar companiile vor putea include un widget Fullview în site-urile lor de produs. Mai multe detalii poți afla chiar de pe site-ul Fullview.

Dorin Tarău este cofondatorul acestui startup și românul are experiență anterioară de cofondator la startup-uri precum Apidemia sau DareHero, dar a fost și Commercial Manager la WeZimplify. Fullview a primit în noiembrie prima rundă de investiții de 1,58 milioane de euro.