Parte din programul Startup in Residence, Haga oferă 4 luni de incubare pentru startup-urile care vin cu soluții pentru un oraș mai bun (este a treia ediție organizată de oraș). Astfel, autoritățile din Haga oferă training, mentorat și acces la experiză, precum și spațiu de lucru.

Înscrierile în cadrul Startup in Residence The Hague sunt deschise începând de azi, 10 aprilie, și vor continua până pe data de 22 mai. De la acea dată, până pe 12 iunie, startup-urile vor trece printr-un proces de selecție. De pe 13 august până pe 5 septembrie, startup-urile selectate vor avea o perioadă de validare. De la începutul lunii septembrie și până la mijlocul lui decembrie, startup-urile vor trece prin programul Startup in Residence, iar demoday-ul și evaluarea finală vor avea loc la începutul lunii ianuarie 2019.

Startup-urile au de ales dintr-o serie de provocări sociale ce țin de oraș, pentru care ar trebui să creeze soluții. Pe listă sunt provocări ce țin de satisfacția clienților, case verzi, trafic, sau retail.

Proiectele startup-urilor pot fi realizate atât în limba engleză cât și în olandeză, iar autoritățile care vor alege echipele care vor trece prin program vor evalua viziunea, impactul și gradul de inovare al proiectelor, realizarea și ușurința implementării acestora, precum și experiența de business pe care o au startup-urile.

Startup in Residence The Hague is open for registration from ImpactCity on Vimeo.