Programul este organizat pe niveluri, cu tematici și activități diferite, care ajută participanții să se dezvolte, indiferent de stadiul în care se află. Fie că abia s-au decis că vor să fie antreprenori, fie ca au deja o afacere pe care vor să o crescă, avem un nivel adresat nevoilor lor. Fiecare nivel absolvit ajută participanții să ajungă mai aproape de visul lor!

StartUP LevelUP nu este un program strict teoretic, ci unul practic și interactiv. INNO pune la dispoziție experiența echipei de peste 10 ani în facilitarea metodologiilor antreprenoriale și uneltele necesare pentru a le deschide participanților calea către un start-up de succes.

Primul nivel, Level 1: Entrepreneur Mindset, se lansează pe 8 august și se axează pe autodescoperire, identificarea valorilor și înțelegerea mindsetului antreprenorial. Prin Level 1: Entrepreneur Mindset, INNO își propune să ajute participanții să își clarifice dacă calea antreprenoriatului este potrivită pentru ei. Acest nivel pune accentul pe mentalitate și dezvoltarea inteligentei antreprenoriale.

Level 1: Entrepreneur Mindset se va desfășura în format hibrid, timp de șase zile, începând cu 8 august. Doritorii se pot înscrie până pe 31 iulie, completând acest formular.

Agenda primului nivel, Level 1: Entrepreneur Mindset:

  • 8 august - Welcome & Self Discovery
  • 10 august - Values & Principles
  • 12 august - Find your Ikigai
  • 15 august - Founder's Mindset - Entrepreneurship & Decision Making
  • 17 august - Founder's Mindset - Motivation & Behaviors
  • 19 august - Entrepreneur Ask-Me-Anything & Next Steps

„Antreprenoriatul este mentalitate și practică 100%, iar antreprenorii vor avea din plin din ambele în cadrul programului educațional INNO. Un antreprenor nu își pune întrebarea dacă poate să facă un business, ci în ce industrie poate să facă un business. Mentalul este foarte importantă, capacitatea de a identifica trenduri sau de a observa subtilitățile unei industrii, inițiativa și determinarea derivate dintr-un set de obiective SMART, realiza planurilor pentru atingerea lor în condiții de incertitudine și resurse limitate, motivația de a depăși obstacolele și concentrarea pe esențial sunt doar câteva din trăsăturile comune celor mai de succes antreprenori. În cadrul primelor trei module ale programului antreprenorial INNO, antreprenorii își vor descoperi punctele forte, vor identifica industriile sau domeniile în care pot avea succes și își vor găsi rolul în echipa ideală de care au nevoie pentru lansarea ideii pe piață.”, spune Laviniu Chiș, coordonatorul departamentului INNO, consultant de business și pasionat de startup-uri.