Anunțul a fost făcut de fondatorii StatusToday, Ankur Modi și Mircea Dănilă-Dumitrescu, fără a preciza suma la care s-a ridicat tranzacția.

”Alături de Glickon, StatusToday poate oferi un grad mai mare de transparență în mediile de muncă, redefinind conceptul de siguranță și sporind gradul de informare”, a spus Mircea Dănilă Dumitrescu.

Mircea și Ankur au început colaborarea pentru StatusToday în 2015. Startup-ul a pornit cu soluții pe zona de cybersecurity analizând comportamentul uman cu scopul de a detecta posibilele amenințări din partea angajaților la adresa firmelor.

Produsul pe care îl realizau inițial detecta comportamentul anormal în rândul angajaților. Patru ani mai târziu, în 2019, lansau Isaak, un AI care măsoară nivelul de colaborare, de bunăstare și engagement în rândul angajaților. Isaak este folosit acum de peste 1000 de companii din toată lumea.

Înainte de a vinde StatusToday, cei doi fondatori ai startup-ului au reușit să strângă finanțări de circa 4 milioane de euro de la o serie de fonduri de investiții și investitori de tip angel.