Produsele Voxi sunt o soluție integrată de servicii educaționale și de sănătate special concepută pentru copiii care au nevoie de dezvoltare a limbajului, logicii și pronunției.

VoxiKids este beneficiar al programului „SMEs Growth Romania - Support for Start-ups”, finanțat de Innovation Norway prin Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021.

Prin intermediul aplicației mobile VoxiKids, părinții pot testa abilitățile copiilor lor și se pot conecta cu logopezi sau terapeuți în VoxiClinic, o platformă online care oferă servicii de teleterapie, evaluări digitale și materiale inovatoare bazate pe știință.

Voxi este o soluție completă pentru îngrijirea la domiciliu, care ajută copiii să învețe prin intermediul jocurilor și să progreseze în mod eficient și sigur alături de logopezi și terapeuți.

Prin intermediul VoxiClinic s-au desfășurat peste 10.000 de sesiuni, care au ajutat copiii din întreaga lume cu dificultăți de învățare, limbaj, vorbire, ADHD și autism. Platforma VoxiClinic este recunoscută și omologată de către Ministerul Educației și Cercetării și este utilizată si în școli cu educație specială.

"Am decis să integrăm tehnologii de inteligență artificială și realitate augmentată în platforma noastră și în aplicația mobilă, astfel încât copiii să poată învăța și să își dezvolte abilitățile de limbaj și pronunție într-un mod mai eficient. Aceste tehnologii ne permit să corectăm pronunția și să îmbunătățim nivelul de limbaj al copiilor prin intermediul activităților adaptate la nivelul lor”, spune AnaMaria Onică, CEO și cofondator VoxiKids.

“Colaborăm cu specialiști din domeniul logopediei și psihologiei copilului, care ne ajută să validăm conținutul nostru din punct de vedere pedagogic și terapeutic. Suntem convinși că aceste tehnologii pot oferi o soluție eficientă și accesibilă pentru dezvoltarea cogniției, limbajului și pronunției, având un impact puternic în educația tradițională și mai ales în educația specială”, a adăugat aceasta.

Integrarea soluției de inteligență artificială este planificată în a doua parte a anului. Practic, aceasta va fi un ajutor pentru părinți și pentru profesioniști, astfel încât Voxi să devină un facilitator în educația timpurie, nu un înlocuitor al educatorilor sau logopezilor.

Obiectivul principal al investiției este ca VoxiKids să își dezvolte și să își îmbunătățească serviciile integrate de educație și sănătate, care ajută copiii să progreseze în limbaj, logică și pronunție. De asemenea, VoxiKids vrea să își extindă și să își consolideze prezența în Europa, pentru a oferi aceste servicii integrate mai multor copii și părinți care au nevoie de ele.

„Suntem foarte încântați de primirea acestui grant, care ne va ajuta să îmbunătățim calitatea și accesibilitatea produselor noastre digitale pentru dezvoltarea limbajului și educația specială. Acest grant reprezintă o recunoaștere a valorii și potențialului VoxiKids, atât pentru copiii cât și pentru specialiștii din domeniu.”, a declarat CEO-ul VoxiKids.