Raportul „Hot Vendors in Conversational AI” din 2021 este realizat de către renumitul analist Craig Kennedy și editat de Adam Pease. Cercetarea de piaţă examinează în detaliu furnizorii de tehnologii bazate pe inteligență artificială conversațională (CAI), care oferă soluții pentru a ajuta organizaţii de mari dimensiuni să își eficientizeze afacerile, prin automatizare şi implementare de asistenți virtuali inteligenți.

Tehnologia DRUID este definită de o abordare unică a procesării limbajului natural (NLP). Capabilitățile NLP exclusive DRUID sunt contextuale și bazate pe intenții, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot programa conversaţii pe baza unor comportamente granulare și a unor elemente fin nuanțate, cum ar fi sentimente sau fluxuri conversaționale specifice, folosind instrumente vizuale, diagrame şi instrumente inteligente uşor de utilizat. Tehnologia are o fundație extrem de solidă, permițând asistenţilor virtuali DRUID să se conecteze rapid cu alte sisteme informatice, folosind roboți RPA în situația în care nu există interfeţe de conectare API. De asemenea, DRUID revoluţionează automatizarea proceselor de afaceri printr-o integrare nativă extrem de uşoară cu roboții UiPath, pentru a crea experiențe conversaționale puternice şi bogate în semnificaţii.

„Este palpitant să văd tehnologia DRUID în raportul “Hot Vendor in Conversational AI 2021”, a declarat Daniel Bălăceanu, Head of Products, DRUID. „Aragon Research este una dintre cele mai respectate și influente voci din domeniul cercetării tendinţelor tehnologiei globale. Includerea DRUID în rezultatele studiului din acest an ne validează direcţiile tehnologice şi soluţiile conversaţionale pe care le-am oferit organizaţiilor. Consider că DRUID este acum recunoscut ca un lider în industria globală, cu extindere rapidă printr-un ecosistem global de parteneri de implementare."

DRUID aduce capacități conversaționale roboților UiPath, liderul soluţiilor de automatizare pentru întreprinderi, adaugă funcţii cognitive roboţilor și simplifică automatizarea sarcinilor repetitive. Asistenții virtuali DRUID pot comunica și declanșa acțiuni atât cu roboți asistaţi de către oameni, cât și cu cei nesupravegheați, pentru a eficientiza proiecte complexe de hiper-automatizare, într-un mod asemănător omului. Puterea asistenţilor virtuali DRUID se bazează pe motorul revoluționar NLP care acceptă în mod nativ conversaţii inteligente în peste 45 de limbi. În același timp, peste 500 de şabloane conversaționale predefinite pe roluri, procese și industrii asigură un timp rapid de lansare în producţie.