În calitate de membru al Endeavor, DRUID va avea acces nemijlocit la schimburi de cunoștințe cu antreprenori din întreaga lume, capital pentru finanțare, noi oportunități de piață, mentori cu experiență globală și sprijin strategic pentru a dezvolta business-ul și a-și îmbunătăți rezultatele financiare.

DRUID a fost ales ca membru Endeavor în urma unui proces riguros de selecție, în mai mulți pași, care identifică antreprenori cu potențialul de a valorifica resursele și mentoratul Endeavor pentru a crea oportunități de afaceri și locuri de muncă la scară largă.

„Suntem încântați să întâmpinăm DRUID în Endeavor. Până acum doar două companii au fost selectate din România de la deschiderea biroului local cu un an în urmă. Liviu, Andreea și Daniel sunt o echipă unită, cu multă experiență, care, împreună, construiește o companie de referință pe piața de tehnologie. Ca parte a comunității globale de neegalat de antreprenori din Endeavor, le vom fi alături pentru ca DRUID să își amplifice creșterea cu ajutorul rețelei noastre extinse de mentori, investitori și colegi antreprenori. Suntem încrezători că membrii echipei DRUID vor deveni modele de urmat în ecosistemul de business românesc, inspirând următoarea generație de antreprenori să viseze mai curajos, să crească și să se implice în dezvoltarea altora.”, a declarat Linda Rottenberg, fondator și CEO, Endeavor Global.

Endeavor este o comunitate globală alcătuită din și construită pentru antreprenori care își propun să facă diferența. Această rețea mondială include în prezent peste 2.200 de antreprenori din peste 1.300 de companii active pe 40 de piețe din întreaga lume care contribuie la crearea a peste 3,9 milioane de locuri de muncă și care generează în fiecare an venituri de peste $28 miliarde. Misiunea Endeavor este aceea de a ajuta antreprenorii să dezvolte ecosisteme de afaceri de succes pe piețele lor, precum și de a-i inspira și sprijini în extinderea structurilor lor organizaționale.

Liviu Drăgan, CEO și fondator DRUID, a declarat: „A fi ales pentru a fi unul dintre antreprenorii Endeavor validează eforturile întregii echipe DRUID dedicate dezvoltării unuia dintre start-up-urile cu cea mai rapidă creștere și cel mai mare succes din Europa Centrală și de Est. Suntem onorați că am fost selectați și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu această incredibilă comunitate mondială de experți și mentori pentru a ne accelera creșterea și a extinde acoperirea globală a soluțiilor de AI conversațional de care suntem atât de mândri.”

Andreea Pleșea, CRO și co-fondatoare DRUID, a declarat: „Îmi doresc să dau înapoi comunității prin mentorat și prin implicarea în diferite programe menite să înlăture barierele ce ar putea limita accesul oricui la o carieră în acest domeniu. Includerea în Endeavor ne motivează atât pe mine, cât și pe echipa mea să ne străduim și mai mult în îndeplinirea misiunii noastre – ca fiecare angajat să aibă acces la un asistent virtual. Este un privilegiu extraordinar să facem parte dintr-o rețea incredibilă de antreprenori și să putem să folosim deschiderea sa internațională pentru a susține diversitatea de talente în tech.”

Folosind DRUID ca o platformă end-to-end pentru construirea de aplicații de afaceri conversaționale bazate pe inteligență artificială, companiile din orice industrie pot duce productivitatea angajaților la următorul nivel și le pot oferi clienților o experiență totală, în cel mai intuitiv mod.

Asistenții virtuali inteligenți DRUID permit interacțiuni rapide, personalizate, hiper-automatizate și disponibile pe orice canal, vorbind limba fiecărei organizații, prin integrări deschise cu sistemele existente. În prezent, DRUID are peste 100 de clienți și 130 de parteneriate în întreaga lume, facilitând aproximativ 21 de milioane de interacțiuni lunare pentru companii globale din toate industriile.

DRUID a raportat o rată de creștere a veniturilor lunare de 5 ori mai mare în anul fiscal 2021 comparativ cu 2020 și a fost desemnată câștigătoarea categoriei Growth Star în clasamentul Deloitte 2021 CE Technology Fast 50, cu o rată de creștere de 6.753%. De asemenea, DRUID a fost numit „Hot Vendor in Conversational AI” în raportul Aragon Research din 2021, a fost catalogat de IDC „Conversational AI Innovator” și „Major Contender” pe piața de AI conversațional de Everest Group (Conversational AI – Technology Vendor Landscape with Products Evaluare PEAK Matrix® 2021 - august 2021). Următoarea rundă de finanțare seria A va susține traiectoria ascendentă a DRUID, contribuind la expansiunea sa internațională accelerată și îmbunătățirea versatilității platformei, dar și la atingerea obiectivelor de vânzări – venituri anuale de $8,5 milioane până în decembrie 2022 și $12 milioane până în iunie 2023.