Lectură de 2 min

Află ultimele trenduri din comerțul online: Specialiști de top vin la lansarea BaseLinker în România

Abonează-te pe  
Industria de e-commerce din România a înregistrat creșteri importante în ultimii doi ani, perioadă în care am fost martori și la schimbări semnificative ale obiceiurilor de consum în rândul românilor. Fiind vorba despre o industrie în care tehnologia face diferența, antreprenorii și managerii din e-commerce au nevoie de soluții care să se potrivească cu ambițiile lor de extindere națională și internațională.
Ultimele trenduri din comerțul online: Specialiști de top la lansarea BaseLinker

Dacă ești unul dintre acești antreprenori sau manageri, te invităm să fii parte a lansării în România a platformei de automatizare a vânzărilor BaseLinker, lider de piață în Polonia. Evenimentul, denumit Ecommerce Expansion Booster: Scale Up With Regional Sales, reunește zeci de specialiști și lideri din industria de e-commerce, care-ți vor livra ultimele tendințe din online, în așa fel încât să te asiguri că strategia ta de dezvoltare este una bine optimizată.

Modul în care evoluează industria pune strategiile de omnichannel în topul priorităților pe care jucătorii din e-commerce trebuie să le aibă, strategii din care componenta de automatizare nu trebuie să lipsească.

”Venim, prin platforma BaseLinker, cu o soluție integrată prin care deținătorii de magazine online pot economisi timp și bani integrându-și shopul cu marketplace-uri naționale și internaționale prin câteva click-uri. Asta înseamnă că își cresc exponențial vânzărilor, dar nu și volumul de muncă asupra echipei actuale”, explică Tatiana Șen, co-CEO BaseLinker România.

Cum participi pe 7 aprilie la Ecommerce Expansion Booster: Scale Up With Regional Sales

Poți fi parte a evenimentului de lansare a BaseLinker, platforma de automatizare a vânzărilor, indiferent de locul în care te afli, datorită conceptului de organizare hibrid. Ca urmare a unui număr limitat de locuri, participarea în persoană, la Hotelul Sheraton, Sala Platinum, din București se face în urma unui proces de selecție a cererilor de participare și confirmare suplimentară din partea gazdei.

În cazul în care nu poți ajunge la eveniment, îl poți urmări online printr-o simplă înregistrare în platforma IC Events, unde poți alege din cele două modalități de participare.

Peste 25 de experți din industrie vin la Ecommerce Expansion Booster: Scale Up With Regional Sales

Participând la Ecommerce Expansion Booster: Scale Up With Regional Sales, vei avea oportunitatea de a afla ultimele trenduri din e-commerce de la peste 25 de specialiști locali și internaționali.

Cu toții vor fi prezenți pe scena evenimentului moderat de Andrei Radu - CEO & Founder Gala Premiilor în E-commerce și Cosmin Costea - Fondator eComMasters, oferind insight-uri valoroase bazate pe ani de experiență în cadrul unor companii precum eMAG, Elefant, Vivre, BaseLinker, Fan Courier, Frisbo, Urgent Vargus, DHL, Lensa, Gomag, VTEX, MerchantPro, SmartBill, BT Mic sau Minet Conf

Subiectele abordate la evenimentul organizat de BaseLinker vor acoperi oportunitățile de dezvoltare pentru magazinele online, de la trendurile din Ecommerce, soluții de marketing online, plăți online, curierat, logistică și gestiune magazin, până la fidelizarea clienților și colaborarea cu partenerii de business.

În cadrul evenimentului BaseLinker E-commerce Expansion Booster antreprenorii vor afla răspunsuri, strategii și idei de expansiune pentru ca afacerile lor online să profite de beneficiile tehnologiilor moderne, de automatizarea proceselor de la pregătirea coletelor până la ușa clientului și de oportunitățile de conectare cu furnizorii de servicii - mai simplu și eficient ca oricând.

BaseLinker.com este o platformă digitală pentru gestionarea și automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singură interfață. Acest sistem se bazează pe instrumente de automatizare și personalizare fără resurse şi investiții semnificative din partea deținătorilor de magazine online.

Pe aceeasi tema: