“Suntem mândri că ThinkOut a încheiat o nouă rundă de investiții de peste 250.000€ prin rețelele de angels investors TBNR Accelerator Iași, Transylvania Angels Network și Vestra Industry. Ne dorim să dezvoltăm în continuare produsul pe baza oportunităților pe care le aduc standardele Open Banking, să consolidăm parteneriatele din România, Ungaria și Polonia și să ajungem la cât mai mulți antreprenori din Europa Centrală și de Est. În același timp, vizăm și Marea Britanie, unde cu ajutorul celor câteva zeci de mii de antreprenori români putem stabili o prezență solidă în piața aplicațiilor financiare”, ne-a precizat Cristi Bârlădeanu, cofondator ThinkOut.

Platforma a fost gândită să automatizeze introducerea datelor pe care antreprenorii o fac de regulă manual, să ofere informații cât mai precise despre fluctuația veniturilor și cheltuielilor, respectiv despre activitatea comercială a firmei și să identifice rapid problemele de lichiditate dacă este cazul, scopul final fiind să ajute managerii de firme mici și mijlocii să ia decizii informate astfel încât să își crească afacerile cât mai sănătos.

ThinkOut oferă o perioadă de trial gratuit de 30 de zile, cu abonamente începând de la 12 EUR pe lună.

Poți să citești povestea pe larg a aplicației ThinkOut în acest material.

“Ne dorim ca ThinkOut să devină un instrument-suport pentru managerii care au nevoie să ia decizii informate de business în timp util. De aceea, mizăm pe digitalizarea și automatizarea proceselor din firmele mici, astfel încât antreprenorii să opereze mai eficient, punând cap la cap toate informațiile financiare disponibile ca fundament decizional”, mai spune Cristi Bârlădeanu.

Cash flow-ul indică sănătatea unei afaceri și mulți antreprenori știu deja cât de importantă este monitorizarea atentă a tuturor încasărilor și plăților. Un plan de cash flow actualizat periodic ajută managerul să aibă o imagine macro a finanțelor, să fie la curent cu disponibilul zilnic și să știe care sunt următoarele mișcări de numerar la care să se aștepte.

ThinkOut e un manager de cash flow, pentru managerii care vor să vadă cum vor fluctua veniturile în următoarea perioadă și ce investiții pot face. E o aplicație potrivită pentru cei care au business-uri mici, cu venituri fluctuante.