Aplicația mobilă Medicai oferă medicilor posibilitatea de a accesa și analiza rapid și ușor imaginile medicale pe dispozitivele lor mobile, precum și de a le partaja cu echipele lor, de a oferi o a doua opinie, de a organiza comisii multidisciplinare, de a consulta pacienții și alți medici de la distanță și de a se conecta cu experți din diferite locații pentru boli rare și cronice. De asemenea, aplicația este potrivită pentru educație și cercetare.

De ce acum?

Accesibilitate: Având în vedere popularitatea tot mai mare a dispozitivelor mobile, aplicația mobilă Medicai facilitează accesul medicilor la imagini medicale de oriunde și în orice moment. Acest lucru este util mai ales în situații de urgență, când medicii sunt departe de computerele lor, pe fugă și nu pot accesa dispozitivele desktop ale unui spital sau ale unei clinici.

Comoditate: Aplicația mobilă oferă medicilor o modalitate convenabilă de a partaja imagini medicale și de a colabora cu alți furnizori de servicii medicale. Acest lucru poate contribui la accelerarea procesului de diagnosticare și tratament, deoarece profesioniștii din domeniul medical se pot consulta rapid și ușor cu specialiștii și pot partaja imaginile pacienților.

Economii de cost: Aplicația mobilă reduce nevoia de stocare fizică a imaginilor medicale, care poate fi costisitoare. De asemenea, contribuie la reducerea costurilor de tipărire și expediere a imaginilor medicale, deoarece imaginile pot fi ușor partajate în format digital.

Îmbunătățirea îngrijirii pacienților: Medicii pot accesa și partaja rapid imaginile pacienților, ceea ce îi poate ajuta să ia decizii mai informate cu privire la diagnostic și tratament.

Eficiență: Aplicația mobilă contribuie la reducerea timpului necesar pentru diagnosticarea și tratarea pacienților. Medicii pot accesa rapid imaginile medicale și pot colabora cu alți furnizori de servicii medicale, ceea ce contribuie la eficientizarea procesului de diagnosticare și tratament.

Design și funcționalități

Aplicația a fost concepută pentru a fi ușor de utilizat și eficientă, oferind medicilor posibilitatea de a accesa date imagistice și alte fișiere medicale și de a trata pacienții mai rapid și mai precis ca niciodată. Aplicația este compatibilă cu o gamă largă de modalități de imagistică medicală, inclusiv RMN, tomografii computerizate, radiografii și ecografii, și utilizează un vizualizator DICOM cu amprentă zero. Medicii pot încărca și vizualiza orice tip de fișier, de la fișiere DICOM, la videoclipuri, la rapoarte de patologie și multe altele. Aceștia pot primi notificări și pot adăuga comentarii în timp real: dacă cineva i-a invitat la un nou caz, dacă cineva a adăugat noi fișiere într-un caz sau dacă au primit un nou fișier de la cineva.

Cu aplicația mobilă Medicai, medicii pot accesa imaginile medicale de oriunde și în orice moment, facilitând astfel furnizarea de îngrijiri de înaltă calitate pacienților. De asemenea, aplicația este extrem de sigură, asigurându-se că datele pacienților sunt protejate în permanență.

Aplicația permite medicilor să partajeze și să discute cu ușurință imaginile medicale și datele pacienților. Acest lucru îmbunătățește coordonarea echipelor și duce la decizii de tratament mai informate și mai eficiente.

"Datorită tehnologiei avansate de imagistică și a interfeței ușor de utilizat, pot accesa și revizui cu ușurință imagini de înaltă calitate ale leziunilor și afecțiunilor pacienților mei, de oriunde și în orice moment. Aplicația nu numai că m-a ajutat să evaluez cazuri complexe cu mai multă acuratețe și eficiență, dar mi-a permis să comunic și să colaborez mai eficient cu radiologii." - Dan Anghelescu, specialist în ortopedie-traumatologie / medic de medicină sportivă

"Suntem încântați să lansăm aplicația mobilă Medicai, despre care credem că va avansa digitalizarea în industria medicală, va facilita partajarea și colaborarea mai ușoară pe datele imagistice și va îmbunătăți îngrijirea pacienților", a declarat Mircea Popa, CEO al Medicai. "Echipa noastră de experți a lucrat neobosit pentru a crea o aplicație care este atât ușor de utilizat, cât și foarte eficientă, oferind medicilor instrumentele de care au nevoie pentru a accesa imaginile și a trata pacienții rapid și cu acuratețe."

Lansarea aplicației mobile Medicai marchează o etapă importantă pentru industria locală de sănătate, oferind profesioniștilor din domeniul medical o soluție inovatoare pentru eficientizarea fluxurilor de lucru clinice și căilor digitale pentru pacienți.

Aplicația este gratuită pentru medici, cu o limită de 15GB de stocare. Aplicația mobilă Medicai este acum disponibilă pentru descărcare pe App Store și Google Play.

Medicai este un startup premiat în domeniul tehnologiei medicale, care lucrează cu peste 60 de spitale și clinici, peste 4.000 de medici și administrează peste 1M de studii imagistice. Medicai este partener al unor companii farmaceutice precum Boehringer-Ingelheim, Merck și, de asemenea, partener Microsoft. Medicai se bucură de încredere și este susținută de Plug and Play Accelerator, D Moonshots, GapMinder VC, Roca X și Cleverage VC.