yeParking este o aplicație gratuită care adună o comunitate cu mii de conducători auto, dispuși să își distribuie locurile de parcare atunci când nu le folosesc. La rândul lor pot parca gratuit pe sute de locuri disponibile în yeParking.

yeParking poate fi instalată pe ambele sisteme de operare : Android și iOS.

Conducătorii auto, care ajută comunitatea oferind un loc de parcare, sunt recompensați cu monede virtuale (parkCoins), cu care pot beneficia de reduceri la diverse produse și servicii ale partenerilor noștri, precum si reduceri la parcări private ce au inceput sa se listeze in comunitate. Prima dintre ele este Parcarea Aeroportului din Cluj-Napoca.

În cele două orașe se prefigurează deja provocări privind suficența locurilor de parcare. Potrivit unui studiu al Consiliului Concurenței, la Iași 5 șoferi se bat pe un loc de parcare. În timp ce în Oradea există 17.000 de parcări domiciliare la aproape 80.000 de autoturisme care circulă pe străzi.

“Noi credem în puterea și bunul simț al comunității. Am venit cu această soluție cu speranța rezolvării unei probleme cu care ne confruntăm zilnic. Iași și Oradea completează lista orașelor unde yeParking va deveni prietenul șoferilor, așa cum se întâmplă deja la Cluj și Brașov. Planurile noastre de dezvoltare cuprind și restul orașelor mari din România”, a declarat Mihai Lodoabă, co-fondator și CEO yeParking.

yeParking e în căutare de parteneri care să ofere utilizatorilor beneficii de tip vouchere de reducere pentru că își oferă locurile de parcare. De asemenea, parcările private se pot înscrie în aplicație pentru a-și pune la dispoziție locurile,

În Cluj-Napoca, yeParking funcționează de aproape doi ani, iar din luna februarie s-a extins și în Brașov. În prezent a format o comunitate care se apropie de 10 mii de șoferi, care crește de la o zi la alta.

Foto - Liviu Gherman / Shutterstock.com