Bware Labs a fost fondată de Flavian Manea, care este și CEO-ul companiei. Compania a anunțat o rundă de investiții de 6 milioane de dolari, ceea ce duce investițiile totale la 7 milioane de dolari.

Printre fondurile care au contribuit la această investiție se numără Blizzard, Infinity Ventures, Nabais Capital, Subsquid, 3 Chaps, Coingecko ventures, Nexo, Stakeborg, Connext și alții. În prima rundă de investiții au contribuit Morningstar Ventures, Spartan Group, Ascentive Assets și GBV. Investiția în startup este una tradițională pentru companiile din zona tehnologică, nefiind o investiție prin vânzarea de monede virtuale și alte asset-uri virtuale.

Bware Labs dezvoltă o platformă API multichain care permite afacerilor și dezvoltatorilor să execute mai multe procese prin integrarea blockchain-urilor multiple. Bware e un serviciu pe bază de abonament. Compania promite un acces permanent la diferite sisteme blockchain și o performanță crescută. În plus, cei care oferă noduri de conexiune vor primi o cotă parte din venituri și tokeni BWR, iar utilizatorii vor avea asigurată o conexiune de calitate în funcție de zona lor geografică.

„Suntem încântați să finalizăm această rundă de investiții. Cu ajutorul ei ne-am întărit echipa, cu ajutorul unor investitori cu experiență, din zona finanțelor tradiționale, dar și din zona crypto. Un alt motiv de încântare este creșterea și expansiunea tehnologiei noastre. Votul de încredere de la investitorii noi și recurenți la doar 10 luni de la prima rundă de investiții e o mândrie”, spune Flavian Manea, CEO la Bware Labs.

„Suntem încântați să fim partenerii Bware Labs. Expertiza și viziunea echipei va permite oamenilor să dezvolte aplicații multichain prin eliminarea costului cu infrastructura”, a spus Brian Weaver, Engineering Manager la Hypersphere, unul dintre investitori.

Mai jos puteți vedea lista cu toți investitorii de până acum în Bware Labs.