Jobful a fost selectat în acceleratorul SAP.io în primăvara acestui an, fiind singura companie românească inclusă.

Integrarea cu SAP SuccessFactors va permite clienților Jobful care folosesc deja soluția SAP să centralizeze și să administreze zona de recrutare dintr-o singură interfață. Astfel, atât postarea de oportunități noi de carieră, cât și managementul candidaților vor fi posibile cu doar câteva clickuri, ceea ce reduce efortul de recrutare cu peste 70%.

Soluția SAP SuccessFactors oferă companiilor, printre altele, funcționalități de monitorizare a aplicanților (ATS - applicant tracking system), integrare cu diferite site-uri de cariere, crearea propriului portal de cariere și a unei comunități de candidați talentați, posibilitatea de urmărire a celor mai bune surse de generare a acestora și multe altele. Jobful completează aceste funcționalități, construind o experiență atractivă pentru candidați prin gamification și un flux ușor de urmărit pentru recrutare" a declarat Irina Tache, Solution Sales Executive SAP SuccessFactors.

Jobful a avut și cel mai bun pitch în cadrul competiției Startup Spotlight din cadrul How to Web 2019

Lansată în mai 2018, platforma Jobful este dedicată atât tinerilor profesioniști care doresc să își dezvolte carierele, cât și companiilor care vor să eficientizeze procesul de recrutare printr-o primă testare a candidaților. Prin intermediul unor teste psihometrice, utilizatorii își pot dovedi competențele, iar companiile au posibilitatea unei căutări foarte filtrate, pentru o compatibilitate maximă. Astfel, partea de sourcing și screening a procesului de recrutare este optimizată, timpul pe care îl petrece un recruiter pe platformă pentru a găsi un candidat potrivit fiind cu peste 70% mai mic: de la câteva ore, la cateva clickuri.

”Misiunea asumată față de companii este aceea de a face procesul de recrutare mai simplu și mai eficient. Din acest motiv, construim o soluție care să completeze produsele deja folosite de clienți pentru administrarea angajaților și talent management. Principalul scop este eficiența operațională, având de-a face cu o singură bază de date, o singură interfață pentru întregul proces de recrutare. Avem un context favorabil și încrederea că această colaborare poate aduce noi beneficii companiilor din România” a menționat Mihai Cepoi, CEO și Fondator Jobful.

Află mai multe despre Jobful în acest articol pe larg de pe start-up.ro.

SAP SuccessFactors este soluția în cloud oferită de SAP pentru gestionarea experienței umane (HXM) din interiorul unei organizații. Focusul pe experiența pe care o are angajatul la locul de muncă reprezintă o schimbare majoră asupra modului în care este utilizată tehnologia pentru resursele umane. Cu soluțiile SAP HXM, procesele și deciziile de HR devin elemente cheie într-o organizație, reinventând experiențele angajaților și contribuind la succesul afacerii.