Împreună cu Aliant, Tailent aduce tehnologiile inovatoare de automatizare RPA mai aproape de companiile mici și medii, care caută să-și transforme business-ul prin intermediul tehnologiei și să eficientizeze procese operaționale repetitive cu ajutorul roboților software inteligenți.

Cu Tailent Automation Platform companiile pot integra în activitatea lor roboți software programați special pentru acțiuni specifice din domeniul lor și îi pot gestiona ușor în fluxul operațional.

”Tailent Automation Platform este o soluție eficientă și accesibilă către un ecosistem inovator care oferă companiilor din orice domeniu noi oportunități de business prin dezvoltarea de roboți software inteligenți și, în același timp, mai multă flexibilitate. Roboții software sunt creați specific pentru procese repetitive sau redundante, într-un context în care companiile mici și medii au nevoie mai mult ca oricând să se concentreze pe activitățile relevante din business, și sunt gata să fie puși la treabă imediat, grăbind procesul de transformare digitală și contribuind la creșterea productivității”, explică Mario Popescu, CEO Tailent.

Roboții software inteligenți ajută companiile să-și atingă obiectivele de automatizare, atât pentru acțiuni simple, dar consumatoare de timp, cât și pentru acțiuni complexe și costisitoare, care pot fi optimizate prin intermediul tehnologiei.

Deși percepuți ca o soluție pentru companiile mari și foarte mari, roboții software au eficiență dovedită în organizații mici și medii, cu integrare flexibilă și scalabilă în business.

”Parteneriatul cu Tailent înseamnă un nou capitol de consolidare a direcției către transformare digitală. Început în ultimii ani cu o trecere de la vânzarea de echipamente către Managed Services, Infrastructure-as-a-Service și IT/Integration/Support services, următorul pas, nu doar logic, dar și cerut de piață, este automatizarea proceselor de business. Astfel, împreună cu Tailent, putem deservi nevoia de automatizare a companiilor din România prin soluții și tehnologii RPA inovatoare, bazate pe o expertiză și eficiență dovedită”, a spus Bogdan Ciubotaru, Chief Commercial Officer la Aliant.

Soluțiile Tailent sunt deja utilizate de companii din industrii precum ospitalitate, servicii profesionale, producție, dar și instituții publice locale.

În luna septembrie a anului trecut, la doar câteva luni după atragerea unei investiții de jumătate de milion de euro de la fondul Neogen Capital, fondatorii startup-ului românesc Tailent anunțau faptul că încep extinderea internațională prin lansarea tehnologiilor Tailent Automation Platform Studio, pentru dezvoltarea roboților, și Tailent Automation Platform Control Center, pentru gestionarea acestora în medii de producție, pentru clienți și parteneri din toată lumea.