Ei pot selecta un plan gratuit sau un plan cu abonament și pot începe imediat să construiască integrări și automatizări în platformă. Pentru fiecare plan cu abonament, există o perioadă de testare de 14 zile. Abonamentul poate fi reînnoit anual, iar valoarea sa, în funcție de nevoile de business ale clientului, este între 600 și 6000 euro / an.

PROCESIO este o platformă inovatoare, bazată pe tehnologia No-Code/ Low-Code și dezvoltată de compania Ringhel. PROCESIO permite oricărei companii să își automatizeze procesele de business fără a aloca resurse mari la nivelul echipelor IT. Platforma le oferă utilizatorilor posibilitatea să creeze prototipuri, să testeze și să implementeze procese de automatizare într-un mod rapid și flexibil.

Despre Procesio am scris aici în momentul când au luat o investiție.

PROCESIO a beneficiat până acum de investiții de peste 1 milion de euro. Ringhel a lansat în ultimul an două runde de finanțare pentru dezvoltarea tehnologică a platformei și accelerarea lansării globale, runde la care au participat investitorii existenți ai companiei, fondatorii, dar și comunitatea de investitori ai Seedblink.

Pe 31 martie compania s-a lansat pe piața internațională, în cadru privat. Stadiul Private Beta s-a încheiat astăzi, odată cu lansarea oficială publică.

„Perioada de Private Beta a fost foarte intensă pentru noi. A fost o etapă de rafinare a viziunii, de constructie și de testare. Am colectat și implementat feedback de la utilizatorii early-adopters; aici am avut norocul să colaborăm cu o comunitate foarte dedicată și entuziastă față de tehnologia noastră, ceea a permis echipei să dezvolte capabilități noi, în acord cu nevoile utilizatorilor, precum Decisional, For each sau Join, acțiuni care cresc capacitatea platformei de oferi integrări complexe”, a declarat Mihai Dârzan, Fondator Ringhel, compania care deține PROCESIO.

„Tot în această perioada ne-am definit și cristalizat poziția în piață – aceea de Integration Platform-as-a-Service (iPaas)” a mai declarat Dârzan.

În cadrul evenimentului de lansare care va avea loc astăzi online, începând cu ora 18.00, Mihai Dârzan și Marian Voicu, Deputy CEO vor demonstra capabilitățile PROCESIO, punând accent pe diferențele pe care le aduce acest tip de platformă comparativ cu scrierea tradițională de cod. Totodată, ei vor detalia și planurile de dezvoltare ale companiei.

Evenimentul de lansare este deschis tuturor celor interesați de modul în care funcționează PROCESIO și pentru a participa la el este necesară înregistrarea aici: https://lu.ma/procesio-public-launch.

„Aș sintetiza planurile noastre de viitor în trei cuvinte: integrare, colaborare, flexibilitate. Ne propunem să facilităm integrarea PROCESIO cu alte aplicații și platforme de tip SaaS și să punem și mai mult accent pe funcționalitatea No-Code. În perioada următoare, focusul nostru este să dezvoltăm capabilități care să permită o flexibilitate și mai mare pentru utilizatori, cum ar fi: maparea datelor, integrarea modelelor de date, generarea de template-uri etc”, a concluzionat Mihai Dârzan.

Roadmap-ul companiei este disponibil aici: https://roadmap.procesio.com/