Selecția locală este organizată de Raiffeisen Bank (instituția financiară se află în spatele acceleratorului fitnech) și de TechHub Bucharest.

Câștigătorul Elevator Lab Challenge România va fi admis direct în semifinalele acceleratorului Elevator Lab și va primi un premiu de 5.000 de euro, o călătorie la Viena pentru a participa la un training de pitching și un abonament de 3 luni în spațiul de co-working al TechHub Bucharest.

Aplicațiile pentru Elevator Lab Challenge România sunt deschise pe site-ul programului în perioada 7 mai - 20 iunie.

Organizat de Raiffeisen Bank România în parteneriat cu TechHub Bucharest, Elevator Lab Challenge se adresează startup-urilor fintech care au dezvoltat produse și tehnologii inovatoare în domenii precum regtech, corporate banking, analiză avansată de date, investiții, trading, experiența în agențiile viitorului sau open banking. Pe durata programului, acestea vor participa la evenimente de tip meetup, la sesiuni de mentorat și la un workshop în care vor învăța cum să își prezinte afacerea în fața investitorilor, a clienților și a potențialilor parteneri de afaceri.

Află mai multe despre Revolut, startup-ul fintech care a ajuns să fie evaluat la aproape 2 miliarde de dolari.

La finalul programului, cele mai promițătoare echipe vor fi selectate pentru a participa la Elevator Lab Challenge Demo Night, eveniment în cadrul căruia își vor prezenta produsele și modelele de business.

Din juriul care va alege echipa câștigătoare fac parte Cristian Sporiș (Corporate Vice-President, Raiffeisen Bank Romania), Florin Boldescu (Chief Digital Transformation Officer, Raiffeisen Bank Romania), Cătălin Munteanu (Executive Director PI, Raiffeisen Bank Romania), Hannes Cizek (Head of Group Digital Banking, Raiffeisen Bank International), Alexandru Negru (Fondator Minutizer și Fintech Camp), Alexandra Anghel (Co-Fondator & CTO, Appticles), Robert Knapp (antreprenor serial și investitor de tip angel) și Daniel Dragomir (Co-Fondator și CEO, TechHub Bucharest).

Alături de startup-ul câștigător, se va selecta și un “local hero”, care va primi un premiu de 2.000 euro și un abonament de 3 luni la spațiul de co-working al TechHub Bucharest.

Startup-urile care doresc să participe la Elevator Lab Challenge pot aplica online, în perioada 7 mai - 20 iunie.

Primul eveniment Elevator Lab Challenge, organizat în parteneriat cu TechHub Bucharest, va avea loc luni, 14 mai, și îi are ca invitați pe Mihai Rotaru (Fondator & CEO, Clever Tech) și Robert Knapp (antreprenor și business angel). Aceștia vor discuta despre cum poți dezvolta un startup de succes și care sunt pașii următori pentru un fondator, după exit. Participarea la eveniment este gratuită, iar înscrierile se realizează online pe site-ul TechHub Bucharest.

Lansat în iunie 2017, Elevator Lab este un program de accelerare organizat de grupul Raiffeisen Bank International (RBI). Elevator Lab a devenit cel mai mare accelerator corporate în domeniul fintech din Europa Centrală și de Est, oferind participanților acces potențial la 14 piețe diferite. Anul acesta grupul RBI pune accent pe ecosistemul fintech din CEE.