Peste 50 de startupuri au fost analizate în primă fază, iar două dintre ele au trecut de etapa de interviu și au început etapa de colaborare cu KPMG la începutul lunii februarie.

Humano facilitează decizii bazate pe date personalizate în funcție de realitatea din fiecare organizație, agregând date din surse multiple (payroll, LMS, ATS, HCM, Surveyuri, Excel, etc) și crează apoi rapoarte cu indicatori măsurați în timp real. Humano oferă acces la o librărie cu peste 200 de indici.

22Trust Venture este o companie FINTECH care oferă fiecărui client oportunitatea de a-și reduce rata creditului în fiecare lună. Cu un model de business dezvoltat pe baza inteligenței artificiale și o platformă distribuită, startupul își propune să rescrie regulile împrumuturilor pentru clienții persoane fizice. 22Trust Venture rezolvă ecuația “Cunoaște-ți Clientul + Reglementări = Profitabilitate Crescută”.

Fiecare startup va beneficia de sprijin personalizat în baza pașilor de colaborare agreați pe diverse arii precum: strategia de vânzare, dezvoltarea produsului, acces la potențiali clienți din sfera KPMG România și conectare cu investitori.

În prima ediție a programului au participat 5 startupuri, iar două dintre produse sunt acum folosite intern în cadrul KPMG. Printre alte rezultate ale ediției anterioare se numără și facilitarea unei investiții, plus alte zeci de conexiuni către clienți și parteneri.

René Schöb, partener în KPMG Romania și coordonator al programului KPMG Startup Grow Pad completează: “Ne dorim să susținem startupurile românești și vedem beneficii pe termen lung în aceste colaborări, deoarece există complementaritate în activitățile noastre și produsele lor. Considerăm că KPMG poate să aducă valoare de know-how din partea rețelei noastre globale și locale. Scopul programului este de a le facilita conexiuni cu potențiali clienți, de a testa produsele și a de-ai ajută în strategia de piață și achiziția de clienți, precum și pe alte subiecte din expertiza experților KPMG.“

Programul se adresează acelor startupuri cu focus pe automatizarea proceselor, asistența robotizată, analiza augmentată, securitatea cibernetică, aplicații inteligente și analitice (date), în industriile în care KPMG are expertiză și clienți, precum IT, telecom, servicii financiare, imobiliare, servicii B2B profesionale, piețe de comerț pentru consumatori, servicii juridice, de conformitate și de reglementare.

Alte startupuri interesate de KPMG Startup Grow Pad pot intra în contact cu KPMG Romania în continuare, pe site-ul programului.