Incubatorul de afaceri Design Terminal din Budapesta anunță deschisă perioada de înscrieri pentru programul din toamnă.

Înscrierile au început în cadrul unui Demo Day, evenimentul care de închidere a sesiunii din primăvară. Startup-ul câștigător a luat 150.000 de euro, iar un altul a primit o investiție de 500.000 de euro de la un grup de investiție olandez, scrie Budapest Business Journal.

Termenul limită pentru înscrieri este 4 august, fiind invitate să se înscrie atât startup-uri locale, din Ungaria, cât și internaționale, care activează în una dintre cele patru domenii al incubatorului: Sustenabilitate & Mediu, Sănătate& Well-being, Educație& Angajare și Mobilitate.

Acestea vor beneficia de sesiuni de mentorat și workshop-uri de business adaptate la nevoile fiecăreia, precum și oportunități de networking. Echipa de mentori este formată din experți ungari și internaționali, care vor ajuta startup-urile în dezvoltarea modelului de business, produselor și serviciilor.

În plus, există posibilitatea ca startup-urile acceptate în programul de incubare să primească o bursă, dar și să creeze legături cu investitori interni și internaționali, precum și cu întreprinderi mari. Incubatorul de afaceri Design Terminal încurajează diversitatea, așa că femeile fondator, cele însărcinate și mamele tinere vor primi beneficii suplimentare la bursă.