Startup Weekend Piatra Neamț aduce un panel de mentori și jurați importanți. Printre aceștia se vor afla și Oscar Kneppers, fondator Rockstart, Traian Luca, fondator Gemini CAD Systems, Kevin Madill, mentor în cadrul Rockstart și Dragoș Pavăl, co-fondator Dedeman.

Techstars este cel mai mare accelerator de startup-uri la nivel global și totodată una dintre cele mai mari rețele internaționale ce sprijină succesul startup-urilor.

Techstars Startup Weekend este unul dintre cele mai intense programe ce te introduc în atmosfera și ciclul de viață de startup.

Cu sau fără vreo idee, te alături unei echipe și creezi un startup într-un singur weekend. Beneficiezi de mentorat de la antreprenori cu experiență din comunitatea Rubik Hub. Cunoști, te conectezi și împărtășești o experiență de viață cu oameni asemenea ție.

Prin Techstars Startup Weekend ești încurajat să îți prezinți idea pe care mai apoi să o transformi în startup în doar 54 de ore. La finalul celor 3 zile, un juriu format din oameni din mediul internațional de startup îți va da feedback constructiv pentru ideea de startup, iar amintirile acestor zile te vor motiva și mai tare să reușești în această lume plină de provocări.

După cum spun creatorii evenimentului, Startup Weekend Piatra Neamț vrea să-i învețe pe participanți să poată răspunde la întrebări despre de ce nu pot avea potențial, de ce nu-și pot exprima ideea de business și de ce nu au curaj.