#startup
#succes
#leadership
#antreprenoriat

start#up YOUR LIFE by Start-up.ro

un eveniment sustinut de Orange

Fii propriul tău șef, învață să pornești o afacere!


Startup Your Life este prima ediție a taberei antreprenoriale a start-up.ro, adică trei zile de training intensiv în antreprenoriat.

Participanții vor trece prin etapele de bază ale creării unei companii: cum deschizi o firmă și la ce să ai grijă, ce unelte să folosești pentru a administra compania, cum să te promovezi în mediul online și cum să îți prezinți afacerea în fața investitorilor și partenerilor de afaceri.

UNDEHotel Royal din Poiana Brașov

CÂND - 22-24 iunie (joi - sâmbătă)


Înscrie-te ACUM

TRAINERI

Trainerii noștri te vor învăța în cadrul taberei că pornirea unei afaceri nu are o rețetă ideală, dar o poți face mai simplu dacă ai cunoștințe potrivite despre birocrație, acte, promovare online și despre cum să te prezinți în fața potențialilor parteneri de business.

Ana-Maria Udriște

Avocatoo

Ana este avocat, dar pe lângă acest lucru, a dezvoltat două startup-uri juridice, Avocatoo și Jurio. Prin intermediul Avocatoo, oricine are nevoie de un avocat poate contacta unul prin...

Mai multe

Anabela Luca

Managing Director & Online Marketing Consultant/Google Trainer @adLemonade

Anabela Luca este antreprenor, consultant și trainer de online marketing @adLemonade.com, agenție de performance marketing de top. Pasionată de susținerea business-urilor românești și...

Mai multe

Antonio Eram

CEO NETOPIA

Este unul dintre pionierii afacerilor din online-ul românesc, începând cu 1996. În 2003 a fondat NETOPIA, liderul pieței locale de plăți online. Principalele activități ale...

Mai multe

Cristian Pațachia

Development & Innovation Manager Orange

Cristian Pațachia a terminat Universitatea Politehnică din București și are un MBA la "The University of Sheffield". Lucrează la Orange România din 2000, la început ca Architecture...

Mai multe

Dorin Boerescu

CEO 2Performant

Dorin Boerescu este CEO al 2Performant, una dintre cele mai mari rețele de marketing afiliat din România. A început munca în domeniul publicității în 1997, când a...

Mai multe

Florin Anghel

Profesor Academia de Studii Economice

Florin Anghel este profesor de antreprenoriat la Academia de Studii Economice din București, în cadrul Facultății de Management. Acolo îi învață pe studenți antreprenoriat,...

Mai multe

Gabriela Bejan

Marketing Communications Manager How to Web

Gabriela Bejan are peste cinci ani de experiență în domeniul comunicării în industria de tehnologie, background-ul său variind de la dezvoltarea de comunități online, până la PR,...

Mai multe

Octavian Palade

Event and Multimedia Strategist start-up.ro

Octavian Palade are șapte ani de experiență în presă. A început în departamentul online de la cotidianul “România Liberă” și apoi a făcut parte din echipa Tech...

Mai multe

Tudor Iacob

NativeBox

Tudor Iacob a fondat NativeBox în februarie 2015 și livrează mixuri sănătoase de semințe și gustări oamenilor care vor să trăiască sănătos. NativeBox oferă un serviciu pe bază de abonament...

Mai multe
Înscrie-te ACUM

PROGRAM

Tabăra e împărțită în trei zile, cu un mix de lecții teoretice și practică, pentru a pleca acasă cu cele mai bune învățături despre business.

Joi

Joi

Vineri

Vineri

Sâmbătă

Sâmbătă

Înscrie-te ACUM

Workshopuri

Workshopurile Startup Your Life îți oferă un kit introductiv în lumea afacerilor.
La finalul taberei, vei primi toate materialele de studiu pentru a putea să le consulți în orice moment.

Începutul oricărui business e complicat, indiferent dacă vii din postura de angajat sau direct din facultate. Află în cadrul workshop-ului care sunt chestiunile legale de care trebuie să ții cont pentru înființarea firmei, cum arată primele momente ale unui business și cum faci să crești? Va prezenta Tudor Iacob, fondator al companiei NativeBox.ro, care a crescut în doi ani până la 1.000 de clienți în toată țara și vânzări de 45.000 de euro. 

Workshop-ul va fi despre cum să creezi o prezentare eficientă în funcție de categoriile de audiență pe care le vizezi și obiectivele fiecărei companii, fie ele de investiție sau de promovare & marketing. Afacerea nu doar că vinde, dar se “și vinde” de fiecare dată când te vezi cu un posibil partener de afaceri, investitor sau un posibil creditor. Vei învăța ce să prezinți prima oară.

La finalul primei zile, ne vom așeza relaxați la povești și vom învăța de la cei mai buni în business. Dorin Boerescu va povesti, pe larg, parcursul său antreprenorial, eșecurile și succesele, cum a trecut peste cele mai complicate momente. E o discuție relaxantă, în care vom avea o interacțiune constantă cu publicul. Dorin Boerescu e CEO al 2Performant, una dintre cele mai mari agenții de markerting afiliat din România și Bulgaria. Până la momentul actual a trecut prin mai multe afaceri, unele pe care le-a închis, altele care au funcționat. Vom afla că succesul nu vine peste noapte. 

Nu toate business-urile pot fi dezvoltate cu ideea că vei primi o investiție majoră de la cineva, așa că vei apela la diferite metode de finanțare. Dincolo de banii de la prieteni, familie și cei care cred în tine, s-ar putea să ajungi față în față cu o bancă sau să vrei să iei finanțări europene sau din surse de la bugetul de stat. În cadrul acestui workshop vei învăța cum să accesezi fonduri, cum să-ți pregătești firma, care sunt lucrurile esențiale pe care trebuie să le pui într-un dosar și de ce ai avea nevoie de un consultant, chiar dacă nu crezi că e obligatoriu.

Cristian Pațachia de la Orange România va vorbi despre programele în care e implicată compania - Innovation Labs și Orange Fab, programe de accelerare și preaccelerare. De asemenea, el va vorbi și despre implicarea companiei în ecosistemul local de afaceri. 

La workshop-ul susținut de Ana-Maria Udriște, vei afla ce tip de firmă i se potrivește business-ului tău, cum să treci prin hățișurile legale, cum să angajezi și în ce condiții. Orice întrebare despre partea juridică a afacerii poate fi răspunsă la acest workshop. 

Orice business de astăzi se naște în offline, dar trăiește și se promovează online. Vrei să afli ce înseamnă Facebook Ads, Google AdWords sau SEO? Nu te speria, trainerii noștri sunt prezenți pentru a-ți simplifica viața. Vei învăța într-un workshop împărțit pe două zile cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului și de ce conținutul e important pentru orice afacere. De asemenea, vei afla cum să îți duci business-ul în topul căutărilor online prin câteva trucuri simple. În ultima zi, vei face chiar tu o campanie de Facebook.

Antonio Eram poate fi un partener de dialog dur și direct, dar experiența îl face să aibă un feedback precis. Urmărește cele mai noi tehnologii și încearcă să fie înaintea lor. Are o experiență de peste 20 de ani în business-ul din România, Statele Unite și Mexic. Și-a dezvoltat compania dincolo de granițe, așa că vom avea un dialog în care Antonio Eram va povesti parcursul lui și vă va oferi sfaturi utile pentru supraviețuirea în mediul de business din România. 

Toți participanții la tabără vor trece prin sesiuni individuale cu trainerii de la tabără pentru a pune întrebările specifice business-urilor lor sau ideilor pe care vor să le pornească. Vor primi astfel sfaturi personalizate și contacte pentru a-i ajuta să se dezvolte pe mai departe. De asemenea, toți participanții vor intra în contact și cu jurnaliștii start-up.ro, care vor scrie despre business-urile lor pe site. 

Alături de trainerul de la seminarul de online marketing, Facebook și AdWords veți crea campanii pentru business-urile voastre, veți avea primele teste practice de Facebook Ads sau Google AdWords, pe care le veți putea implementa în business-ul vostru pe viitor. 

La finalul taberei, după ce vei fi învățat cu o zi înainte teoria despre cum să te prezinți pe tine și afacerea ta în fața posibililor parteneri, investitori sau clienți, vom avea un concurs în care vei fi pus în fața tuturor participanților, trainerilor și jurnaliștilor start-up.ro pentru a-ți prezenta afacerea sau ideea de business. Scopul tău e să convingi oamenii că ai ceea ce trebuie ca să fii antreprenor. 


Înscrie-te ACUM

DE CE SĂ PARTICIPI

  • Înveți cum să-ți creezi o afacere și o promovezi online.
  • Te întâlnești cu specialiști în promovare și obținerea finanțării.
  • Înveți să-ți prezinți afacerea în fața unei audiențe.
  • Afli ce unelte să folosești pentru administrarea afacerii.
  • Descoperi secretele accesării fondurilor.
  • Networking de calitate cu participanții și antreprenorii.
  • Intri în comunitatea start-up.ro.
  • Primești sfaturi personalizate pentru nevoile tale.
  • Afli de la antreprenori cu experiență secretele succesului lor.

PARTENERI


un eveniment sustinut de

Orange
Fan Courier
Quickmobile FitBit Microsoft

powered by

Mercedes

LOCAȚIA


Hotel Royal este situat în Poiana Brașov. Pe lângă camerele de calitate, terasa unde te poți relaxa, oferă și o priveliște de zile mari. La Hotel Royal, pe lângă workshopurile unde vei învăța multe despre afacerea ta, te vei putea relaxa la Startup Your Life party, dar și la un biliard sau darts alături de ceilalți participanți. Pe parcursul taberei sunt incluse mesele și consumația din pauza de cafea


Înscrie-te ACUM