start#up YOUR LIFE - AUTUMN EDITION


powered by Fan Curier

cu sprijinul Banca Transilvania

FII PROPRIUL ȘEF, ÎNVAȚĂ SĂ PORNEȘTI O AFACERE


Startup Your Life reprezintă trei zile de training intensiv pentru antreprenoriat, organizat sub forma unei tabere la munte. Participanții trec prin etapele de bază ale creării companiei, aspectele legale, finanțări, administrarea afacerii și folosirea promovării online. Conexiunile create te ajută mai departe în afaceri.

UNDEHotel Royal din Poiana Brașov

CÂND - 5 - 7 octombrie (joi - sâmbătă)


Înscrie-te ACUM

CE POȚI ÎNVĂȚA

Workshopurile Startup Your Life îți oferă un kit introductiv în lumea afacerilor.
La finalul taberei, vei primi toate materialele de studiu pentru a putea să le consulți în orice moment.


La începutul taberei, fiecare participant se va prezenta și-i va cunoaște pe ceilalți, ca să știi pe cine ai alături și cum poți identifica oportunitățile de business.

Începutul oricărui business e complicat, indiferent dacă vii din postura de angajat sau direct din facultate. Află în cadrul workshop-ului care sunt chestiunile legale de care trebuie să ții cont pentru înființarea firmei, cum arată primele momente ale unui business și cum faci să crești? Va prezenta Tudor Iacob, fondator al companiei NativeBox.ro, care a crescut în doi ani până la 1.000 de clienți în toată țara și vânzări de 45.000 de euro. 

Workshop-ul va fi despre cum să creezi o prezentare eficientă în funcție de categoriile de audiență pe care le vizezi și obiectivele fiecărei companii, fie ele de investiție sau de promovare & marketing. Afacerea nu doar că vinde, dar se “și vinde” de fiecare dată când te vezi cu un posibil partener de afaceri, investitor sau un posibil creditor. Vei învăța ce să prezinți prima oară.

La sesiunile "Învață de la cei mai buni" de la finalul zilei vom povesti alături de un antreprenor cu experiență etapele carierei lui, veți avea dialoguri personalizate și veți putea primi întrebări la cele mai complicate răspunsuri.

La această sesiune discutăm relaxați, după o zi de workshop-uri tematice, pentru a vedea cu adevărat ce înseamnă experiența de antreprenor. Alexandru Ion e fondator la Nexus Gaming și are alte trei afaceri. El va povesti cum ajungi la 27 de ani la acest nivel și de ce investiții ai nevoie. 

La workshop-ul susținut de Ana-Maria Udriște, vei afla ce tip de firmă i se potrivește business-ului tău, cum să treci prin hățișurile legale, cum să angajezi și în ce condiții. Orice întrebare despre partea juridică a afacerii poate fi răspunsă la acest workshop. 

Nu toate business-urile pot fi dezvoltate cu ideea că vei primi o investiție majoră de la cineva, așa că vei apela la diferite metode de finanțare. Dincolo de banii de la prieteni, familie și cei care cred în tine, s-ar putea să ajungi față în față cu o bancă sau să vrei să iei finanțări europene sau din surse de la bugetul de stat. În cadrul acestui workshop vei învăța cum să accesezi fonduri, cum să-ți pregătești firma, care sunt lucrurile esențiale pe care trebuie să le pui într-un dosar și de ce ai avea nevoie de un consultant, chiar dacă nu crezi că e obligatoriu.

Trainer: Elena Mocanu, specialist accesare fonduri europene și naționale la CILV Consulting. 

Octavian Palade (Events and Content Strategist la start-up.ro) va ține un workshop dedicat creșterii unei afaceri cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare. Ca să te dezvolți mai bine, trebuie să fii prezent în Google deasupra concurenței. Octavian te va învăța cum să faci asta fără cheltuieli mari și de unul singur. 

Orice business de astăzi se naște în offline, dar trăiește și se promovează online. Vrei să afli ce înseamnă Facebook Ads, Google AdWords sau SEO? Nu te speria, trainerii noștri sunt prezenți pentru a-ți simplifica viața. Vei învăța într-un workshop împărțit pe două zile cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului și de ce conținutul e important pentru orice afacere. De asemenea, vei afla cum să îți duci business-ul în topul căutărilor online prin câteva trucuri simple. În ultima zi, vei face chiar tu o campanie de Facebook.

Trainer: Matei Psatta (director de marketing la Vola.ro)

Ca în orice afacere, partenerii sunt la fel de importanți precum ceea ce faci tu în interiorul business-ului. Alegerea unui partener logistic înseamnă să te asiguri că, la final, clienții tăi sunt mulțumiți și fericiți. Cornel Morcov, Chief Commercial Officer la FAN Courier va prezenta viziunea celui mai mare furnizor de servicii de logistică și curierat din România pentru IMM-uri. 

Începerea unei afaceri este o perioadă intensă și solicitantă atât intelectual, cât mai ales emoțional. După ce ți-ai făcut documentarea, pregătirea legală și financiară, ai obținut finanțarea și ai pornit afacerea, pasul pentru care adeseori nu te pregătește nimeni este poziționarea emoțională în acest proces.

Începutul unui proiect antreprenorial înseamnă mult stress, o relație obositoare cu incertitudinea și adeseori te pune în contact cu zone nesondate ale personalității tale și a celorlalți.

Care e diferența dintre leadership și o modalitate de conducere orientate spre control? Ca antreprenor la început de drum, simți că nimeni nu știe mai bine decât tine ce vrei să faci, dar cât de departe ar trebui să mergi cu această abordare? Cum înveți să lucrezi în echipă și ce înseamnă, de fapt, asta, dincolo de împărțirea pe departamente? Cum îți aperi colegii de ideile tale preconcepute și cum acomodezi procesul de schimbare în viața ta? Ce înseamnă leadership al valorilor și o cultura organizaționala sănătoasă?

Antreprenoriatul este un vehicul excelent pentru schimbare, dezvoltare personală și învățare, iar în workshop-ul “Self management pentru binele afacerii tale” vom arunca o privire înspre realitatea emoțională din spatele poziției de antreprenor și vom învăța unele modalități prin care începem să fim mai eficienți în relațiile cu echipa și clienții prin exerciții și tehnici de coaching.

Antonio Eram poate fi un partener de dialog dur și direct, dar experiența îl face să aibă un feedback precis. Urmărește cele mai noi tehnologii și încearcă să fie înaintea lor. Are o experiență de peste 20 de ani în business-ul din România, Statele Unite și Mexic. Și-a dezvoltat compania dincolo de granițe, așa că vom avea un dialog în care Antonio Eram va povesti parcursul lui și vă va oferi sfaturi utile pentru supraviețuirea în mediul de business din România. 

 

Dragoș Ungureanu, Director Adjunct Comercial IMM la Banca Transilvania, va vorbi despre cum arată o colaborare între o bancă și un IMM. De asemenea, va răspunde dilemelor participanților despre cerințele băncii, cum poți să primești finanțare și cum să te pregătești pentru un asemenea moment la început de drum. 

Un workshop practic susținut de Matei Psatta în care vei putea aplica metode prin care să-ți promovezi business-ul online, cu ajutorul Facebook și Google. 

A venit momentul final al taberei: îți prezinți afacerea deja existentă sau ideea de business în fața participanților și a trainerilor. Ai 3 minute la dispoziție să rezumi ceea ce faci, ce problemă rezolvi și de ce afacerea ta este una de succes sau ideea va fi una inovatoare. La final, cel mai bun primește un premiu special. 


Înscrie-te ACUM

TRAINERI

Trainerii noștri te vor învăța în cadrul taberei că pornirea unei afaceri nu are o rețetă ideală, dar o poți face mai simplu dacă ai cunoștințe potrivite despre birocrație, acte, promovare online și despre cum să te prezinți în fața potențialilor parteneri de business.

Alexandru Ion

Owner @Nexus Gaming

Alexandru Ion este un antreprenor român care deține unul dintre cele mai mari business-uri de sporturi electronice din România: Nexus Gaming, compus dintr-un pub și sală de jocuri, dar...

Mai multe

Ana-Maria Udriște

Avocatoo

Ana este avocat, dar pe lângă acest lucru, a dezvoltat două startup-uri juridice, Avocatoo și Jurio. Prin intermediul Avocatoo, oricine are nevoie de un avocat poate contacta unul prin...

Mai multe

Antonio Eram

CEO NETOPIA

Este unul dintre pionierii afacerilor din online-ul românesc, începând cu 1996. În 2003 a fondat NETOPIA, liderul pieței locale de plăți online. Principalele activități ale...

Mai multe

Cori Grămescu

Owner LadyFIT Gym

Cori Grămescu a început prima sa afacere în 2004 ca managing partner într-o firmă care distribuia suplimente nutritive pentru sportivi. În 2006 a deschis un studio de group...

Mai multe

Cornel Morcov

Chief Commercial Officer FAN courier

Cornel Morcov este Chief Commercial Officer al companiei FAN Courier, liderul pieței de curierat în România. S-a alăturat companiei în anul 2007 și a avut ca prim rol dezvoltarea...

Mai multe

Dragoș Ungureanu

Director Adjunct Comercial IMM Banca Transilvania

Dragoș Ungureanu este director adjunct comercial pentru divizia de IMM a Băncii Transilvania din iunie 2016 până în prezent. A trecut prin toate nivelurile de creștere în cadrul...

Mai multe

Elena Mocanu

Business Development Advisor CILV Consulting

Susținătoare a viselor realiste antreprenoriale, Elena oferă, de peste trei ani, suport și consultanță, în cadrul CILV CONSULTING, pentru tinerii antreprenori care își doresc să...

Mai multe

Gabriela Bejan

Marcom Specialist

Gabriela Bejan are peste cinci ani de experiență în domeniul comunicării în industria de tehnologie, background-ul său variind de la dezvoltarea de comunități online, până la PR,...

Mai multe

Matei Psatta

Head of Marketing at VOLA.ro

Deși are doar 25 de ani, Matei lucrează în comunicare și marketing digital de peste 6 ani. A fost, pe rând, Social Media Manager la GMP PR și Digital Strategy Director la Leo Burnett,...

Mai multe

Octavian Palade

Event and Content Strategist start-up.ro

Octavian Palade are șapte ani de experiență în presă. A început în departamentul online de la cotidianul “România Liberă” și apoi a făcut parte din echipa Tech...

Mai multe

Tudor Iacob

NativeBox

Tudor Iacob a fondat NativeBox în februarie 2015 și livrează mixuri sănătoase de semințe și gustări oamenilor care vor să trăiască sănătos. NativeBox oferă un serviciu pe bază de abonament...

Mai multe
Înscrie-te ACUM

TESTIMONIALE

Află cum a fost la prima ediție Startup Your Life (22-24 iunie, Hotel Royal Poiana Brașov) de la participanți și traineri.


start#up YOUR LIFE - AUTUMN EDITION

Preț tabără: 299 € în cameră dublă cu paturi twin

sau 399 € în cameră single

Rezervă-ți un loc la tabăra Startup Your Life.
Locurile sunt limitate, profită!


Înscrie-te ACUM

PROGRAM

Tabăra e împărțită în trei zile, cu un mix de lecții teoretice și practică, pentru a pleca acasă cu cele mai bune învățături despre business.


Înscrie-te ACUM

PARTENERI

powered by

Mercedes FitBit

LOCAȚIA


Hotel Royal este situat în Poiana Brașov. Pe lângă camerele de calitate, terasa unde te poți relaxa, oferă și o priveliște de zile mari. La Hotel Royal, pe lângă workshopurile unde vei învăța multe despre afacerea ta, te vei putea relaxa la Startup Your Life party, dar și la un biliard sau darts alături de ceilalți participanți. Pe parcursul taberei sunt incluse mesele și consumația din pauza de cafea


Înscrie-te ACUM