start#up YOUR LIFE

powered by Fan Curier

TABĂRĂ DE ANTREPRENORIAT ȘI LEADERSHIP


Startup Your Life e o tabără intensivă de patru zile în care înveți noțiuni de antreprenoriat, leadership și lucrezi în echipă. 

Înveți noțiunile juridice esențiale, promovare online și offline, management. 

Faci networking, te distrezi și creezi potențiale afaceri.

UNDE :  Hotel Royal din Poiana Brașov

CÂND :  17 - 20 mai 2018 (joi - duminică)

start#up YOUR LIFE 2018

Preț tabără: 349 € în cameră dublă cu paturi twin

sau 449 € în cameră single

Rezervă-ți un loc la tabăra Startup Your Life.
Locurile sunt limitate, profită!


Înscrie-te ACUM

CE POȚI ÎNVĂȚA

La ediția a treia a taberei Startup Your Life aducem conceptul învățării individuale, dar și în echipă.
Vei avea parte de workshop-uri practice în care vei învăța totul de la deschiderea unei afaceri, cum să identifici piața și cum să construiești modelul de business.
De asemenea, vei primi sfaturi de management și te vei întâlni seara, într-un cadru relaxat, cu antreprenori și manageri cu experiență.

În a doua parte a taberei vei lucra în echipă pe idei de business alese din așa-numitul Ideas Pool.
Vom trage la sorți ideile de business și se vor forma echipe din 3 sau 4 participanți.
Astfel, vei învăța și ce înseamnă provocarea de a lucra în echipă, dar și care sunt punctele tale slabe și forte.

Tabăra se încheie cu o prezentare a modelului de business al ideii pe echipe.
Cele mai bune prezentări vor primi premii din partea sponsorilor noștri.


Orice business de astăzi se naște în offline, dar trăiește și se promovează online. Vrei să afli ce înseamnă o strategie de marketing? Cum alegi canalele potrivite pentru afacerea ta? Ce înseamnă Facebook Ads și Google AdWords? Nu te speria, trainerii noștri sunt prezenți pentru a-ți simplifica viața. Vei învăța într-un workshop împărțit pe două sesiuni cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului și de ce conținutul e important pentru orice afacere.

Gabriela Bejan, specialist marcom, te va ajuta să-ți gândești o strategie de marketing care să asigure succesul produsului tău.

Începutul oricărui business e complicat, indiferent dacă vii din postura de angajat sau direct din facultate. Află în cadrul workshop-ului care sunt chestiunile legale de care trebuie să ții cont pentru înființarea firmei, dacă să alegi un PFA, SRL sau SRL-D, ce unelte să folosești pentru administrarea afacerii tale și care sunt programele informatice utile pentru a fi un bun manager. Afli și cum poți să pornești un business fără mulți bani și cum să găsești piața potrivită.

Adrian Cernat, fondator Smart Dreamers, vorbește despre dificultățile și provocările începutului de drum.

Acest workshop le va permite echipelor formate să-și rafineze ideile, să-și construiască un model de business și să definească o strategie de intrare pe piață. Trainerii vor fi alături de participanți și îi vor ajuta la fiecare pas, iar până la finalul workshop-ului va fi construit pitch-ul care va fi prezentat în ultima zi. 

Octavian Palade (Events and Content Strategist la start-up.ro) va ține un workshop dedicat creșterii unei afaceri cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare. Ca să te dezvolți mai bine, trebuie să fii prezent în Google deasupra concurenței. Octavian te va învăța cum să faci asta fără cheltuieli mari și de unul singur.

Radu Atanasiu, profesor de gândire critică la Maastricht School of Management și antreprenor cu experiență de mai bine de 25 de ani, va vorbi despre capcanele pe care ți le întinde mintea ta atunci când pornești o afacere. 

Workshop-ul va fi despre cum să creezi o prezentare eficientă în funcție de categoriile de audiență pe care le vizezi și obiectivele fiecărei companii, fie ele de investiție sau de promovare & marketing. Afacerea nu doar că vinde, dar se “și vinde” de fiecare dată când te vezi cu un posibil partener de afaceri, investitor sau un posibil creditor. Vei învăța ce să prezinți prima oară - fie în fața presei, fie în fața celor care îți pot oferi sprijin și oportunități de creștere.

Product Market Fit înseamnă să găsești piața potrivită pentru produsul tău. De multe ori la începutul afacerii pornești doar dintr-o supoziție, fără să fi studiat piața înainte și nu știi dacă vei avea clienți pentru ceea ce vrei tu să faci.

La workshop-ul de Product Market Fit susținut de către Irina Scarlat (Country Manager Revolut), vei afla cum poți să găsești piața potrivită pe o nișă foarte aglomerată, dar și care sunt tehnicile prin care poți să găsești acea nișă destul de amplă, dar productivă pentru tine.

Ai un produs sau serviciu și nu știi dacă satisface vreo nevoie? Atunci participă la workshop-ul acesta pentru a afla tehnici de identificare a pieței.

Ana-Maria Udriște, fondator Avocatoo.ro și expert în GDPR și drept comercial pentru IMM-uri, va vorbi aplicat la tabără despre lucrurile esențiale la care să te uiți atunci când începi sau dezvolți o afacere. Ea a asistat de-a lungul timpului la tranzacții între IMM-uri și investitori și a dezvoltat propriul startup, deci poate vorbi din experiență despre pericolele ascunse. 

În cadrul workshop-ului Ideas Pool, participanții vor alege dintr-o serie de idei de afaceri și se vor forma echipe. Scopul este simularea începerii unei afaceri și dezvoltarea abilităților de colaborare.  

Are cel putin 10 ani de experiență în comunicare și marketing digital, și cam tot atâția în media ca jurnalist radio. Le-a făcut în paralel până a devenit antreprenor și a pus bazele Necktie Agency, la Cluj. Apoi s-a mutat la București peste noapte și-a luat-o de la căpat.

I s-a spus că e un marketer hibrid pentru că îmbină și combină concepte din multe discipline. Experimentează foarte mult și nu-i e frică de eșec. A coordonat și elaborat strategii pentru departamentele de digital ale unor evenimente sau festivaluri de anvergură precum Transilvania International Film Festival, și în egală măsură a lucrat și lucrează cu branduri naționale din poziția de digital manager sau consultant. Sykes România, Transilvania Film, România neîmblânzită și Bilete.ro sunt câteva dintre ele. Recent a încercat să fie puțin scenarist și puțin regizor de platou pentru Profu’ de Vin. I-a ieșit. 

La Startup Your Life, Marian Hurducaș va vorbi despre cum să poți să te promovezi online și să faci marketing pentru o afacere la început de drum, atunci când bugetele nu sunt așa de mari, dar dorințele sunt mari. 

Ca în orice afacere, partenerii sunt la fel de importanți precum ceea ce faci tu în interiorul business-ului. Alegerea unui partener logistic înseamnă să te asiguri că, la final, clienții tăi sunt mulțumiți și fericiți.

Roxana Magopeț, Marketing and PR Manager la FAN Courier va prezenta lucrurile din perspectiva celor care ajută antreprenorii să ducă mărfurile la destinație.

Dragoș Stanca, antreprenor, expert media, fondator al festivalului digital UPGRADE 100 (ICEEfest) și realizator Radio Guerrilla va vorbi despre lucrurile pe care ar fi vrut să le știe acum 10 ani când afacerile sale au început să se dezvolte. 

Echipele vor prezenta, în fața juriului, pitch-ul final. Participanții vor primi feedback, iar cele mai bune prezentări vor fi premiate. 


Rezervă un loc

PROGRAM

Tabăra are patru zile în care treci prin workshop-uri teoretice, dar și aplicații practice, pentru ca la final să ai o prezentare pe echipe.

Joi

  • 20:00 - 22:00 - Cină & Networking
Joi

Vineri

Vineri
Sâmbătă

Joi

Joi

Sâmbătă

Sâmbătă

Duminica

Duminica

Rezervă un loc

TESTIMONIALE

De ce e important să vii la Startup Your Life?


TRAINERI

Trainerii noștri te vor învăța în cadrul taberei că pornirea unei afaceri nu are o rețetă ideală, dar o poți face mai simplu dacă ai cunoștințe potrivite despre birocrație, acte, promovare online și despre cum să te prezinți în fața potențialilor parteneri de business.

Adrian Cernat

CEO & Founder Smart Dreamers

Adrian Cernat este CEO și fondator al platformei SmartDreamers, care recrutează online și...

Mai multe

Alexandru Ion

Owner @Nexus Gaming

Alexandru Ion este un antreprenor român care deține unul dintre cele mai mari business-uri...

Mai multe

Ana-Maria Udriște

Avocatoo

Ana este avocat, dar pe lângă acest lucru, a dezvoltat două startup-uri juridice, Avocatoo...

Mai multe

Andrei Dumitrașcu

CEO Breslo

Andrei Dumitrașcu îmbină experiența în multinaționale, cu cea la cârma unor...

Mai multe

Gabriela Bejan

Marcom Specialist

Gabriela Bejan are peste cinci ani de experiență în domeniul comunicării în industria...

Mai multe

Octavian Palade

Event and Content Strategist start-up.ro

Octavian Palade are zece ani de experiență în presă. A început în departamentul...

Mai multe

Valentin Maior

Cofondator și Președinte Romanian IT

Valentin Maior este cofondator și președinte al asociației Romanian IT, care promovează...

Mai multe

Vlad Andriescu

Redactor-șef start-up.ro

Vlad Andriescu este redactor-șef al site-ului start-up.ro de 4 ani și are o experiență de 8...

Mai multe
Rezervă un loc

PARTENERI

Supported by

IQOSBitdefenderPatria BankSamsungAllview