start#up YOUR LIFE

powered by Fan Curier

TABĂRĂ DE ANTREPRENORIAT ȘI LEADERSHIP


Startup Your Life e o tabără intensivă de patru zile în care înveți noțiuni de antreprenoriat, leadership și lucrezi în echipă. 

Înveți noțiunile juridice esențiale, promovare online și offline, management. 

Faci networking, te distrezi și creezi potențiale afaceri.

UNDE :  Hotel Royal din Poiana Brașov

CÂND :  17 - 20 mai 2018 (joi - duminică)

start#up YOUR LIFE 2018

Preț tabără: 349 € în cameră dublă cu paturi twin

sau 449 € în cameră single

Rezervă-ți un loc la tabăra Startup Your Life.
Locurile sunt limitate, profită!


Înscrie-te ACUM

CE POȚI ÎNVĂȚA

La ediția a treia a taberei Startup Your Life aducem conceptul învățării individuale, dar și în echipă.
Vei avea parte de workshop-uri practice în care vei învăța totul de la deschiderea unei afaceri, cum să identifici piața și cum să construiești modelul de business.
De asemenea, vei primi sfaturi de management și te vei întâlni seara, într-un cadru relaxat, cu antreprenori și manageri cu experiență.

În a doua parte a taberei vei lucra în echipă pe idei de business alese din așa-numitul Ideas Pool.
Vom trage la sorți ideile de business și se vor forma echipe din 3 sau 4 participanți.
Astfel, vei învăța și ce înseamnă provocarea de a lucra în echipă, dar și care sunt punctele tale slabe și forte.

Tabăra se încheie cu o prezentare a modelului de business al ideii pe echipe.
Cele mai bune prezentări vor primi premii din partea sponsorilor noștri.


Workshop-ul va fi despre cum să creezi o prezentare eficientă în funcție de categoriile de audiență pe care le vizezi și obiectivele fiecărei companii, fie ele de investiție sau de promovare & marketing. Afacerea nu doar că vinde, dar se “și vinde” de fiecare dată când te vezi cu un posibil partener de afaceri, investitor sau un posibil creditor. Vei învăța ce să prezinți prima oară - fie în fața presei, fie în fața celor care îți pot oferi sprijin și oportunități de creștere.

Alexandru Ion este un antreprenor român care deține unul dintre cele mai mari business-uri de sporturi electronice din România: Nexus Gaming, compus dintr-un pub și sală de jocuri, dar și cele mai de succes echipe de eSports din țară. Și-a început cariera la PWC, în audit, iar apoi, la masterat a fost acceptat la AmCham - Become a leader!. A făcut un program de internship de două luni la Shanghai, iar înainte de a lua pe cont propriu a început să lucreze la Bergenbier.

Timp de 4 luni de zile, a lucrat atât în corporație cât și la Nexus, încercând să construiască noi linii de monetizare pentru bar. A transformat etajul într-o sală premium de gaming, iar pe 18 august l-a deschis. Până la 1 septembrie, a încasat suficienți bani pentru a-și susține activitatea din cash-flow, chiar dacă profitabilitatea era încă negativă. Atunci a înțeles că există potențial, și-a dat demisia de la Bergenbier pentru a se putea ocupa full-time de propria firmă.

Nu se limitează doar la Nexus, ci e acționar minoritar în Millenium Insurance Broker, partener la drivepocket.ro și la Extremoo, care oferă servicii de SEO și marketing online. De asemenea, a oferit consultanță de marketing pentru campanii de crowdfunding.

La Startup Your Life te va ajuta să-ți concepi planul de afaceri și să-ți definești un business model care să-ți asigure succesul.

Andrei Dumitrașcu va vorbi în cadrul sesiunilor relaxate “Learn from the Best” de la finalul fiecărei zile de muncă de la tabăra Startup Your Life despre perspectiva ambelor tabere: corporatist versus antreprenor, după ce a trecut prin ambele experiențe.

Care sunt oportunitățile, ce e bine, ce e rău? Va vorbi și despre ce l-a determinat să intre într-un an sabatic, să părăsească și confortul corporației și să o ia de la capăt în antreprenoriat, alături de Breslo.

Orice business de astăzi se naște în offline, dar trăiește și se promovează online. Vrei să afli ce înseamnă o strategie de marketing? Cum alegi canalele potrivite pentru afacerea ta? Ce înseamnă Facebook Ads și Google AdWords? Nu te speria, trainerii noștri sunt prezenți pentru a-ți simplifica viața. Vei învăța într-un workshop împărțit pe două sesiuni cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului și de ce conținutul e important pentru orice afacere.

Gabriela Bejan, specialist marcom, te va ajuta să-ți gândești o strategie de marketing care să asigure succesul produsului tău.

Octavian Palade (Events and Content Strategist la start-up.ro) va ține un workshop dedicat creșterii unei afaceri cu ajutorul optimizării pentru motoarele de căutare. Ca să te dezvolți mai bine, trebuie să fii prezent în Google deasupra concurenței. Octavian te va învăța cum să faci asta fără cheltuieli mari și de unul singur.

La workshop-ul susținut de Ana-Maria Udriște, vei afla ce tip de firmă i se potrivește business-ului tău, cum să treci prin hățișurile legale, cum să angajezi și în ce condiții. Orice întrebare despre partea juridică a afacerii poate fi răspunsă la acest workshop.

Ca în orice afacere, partenerii sunt la fel de importanți precum ceea ce faci tu în interiorul business-ului. Alegerea unui partener logistic înseamnă să te asiguri că, la final, clienții tăi sunt mulțumiți și fericiți. Cornel Morcov, Chief Commercial Officer la FAN Courier va prezenta viziunea celui mai mare furnizor de servicii de logistică și curierat din România pentru IMM-uri. 

Orice business de astăzi se naște în offline, dar trăiește și se promovează online. Vrei să afli ce înseamnă o strategie de marketing? Cum alegi canalele potrivite pentru afacerea ta? Ce înseamnă Facebook Ads și Google AdWords? Nu te speria, trainerii noștri sunt prezenți pentru a-ți simplifica viața. Vei învăța într-un workshop împărțit pe două sesiuni cum să creezi o pagină de Facebook, cum să faci promovare pe rețelele sociale, care sunt secretele online marketing-ului și de ce conținutul e important pentru orice afacere.

Gabriela Bejan, specialist marcom, te va ajuta să-ți gândești o strategie de marketing care să asigure succesul produsului tău.

În cadrul workshop-ului Ideas Pool, participanții vor alege dintr-o serie de idei de afaceri și se vor forma echipe. Scopul este simularea începerii unei afaceri și dezvoltarea abilităților de colaborare.  

Începutul oricărui business e complicat, indiferent dacă vii din postura de angajat sau direct din facultate. Află în cadrul workshop-ului care sunt chestiunile legale de care trebuie să ții cont pentru înființarea firmei, cum arată primele momente ale unui business și cum faci să crești? Va prezenta Oana Korda, co-fondatoare a startupului Woogie, antreprenoare cu numeroase proiecte la activ.

Se spune că o echipă e la fel de bună ca cel mai slab membru al ei. Un manager bun trebuie să țină cont de acest lucru și să știe cum să-și țină angajații angrenați și motivați. La acest workshop vei învăța cum să-ți gestionezi mai bine business-ul și cum să ții productivitatea la niveluri maxime.

Product Market Fit înseamnă să găsești piața potrivită pentru produsul tău. De multe ori la începutul afacerii pornești doar dintr-o supoziție, fără să fi studiat piața înainte și nu știi dacă vei avea clienți pentru ceea ce vrei tu să faci.

La workshop-ul de Product Market Fit susținut de către Adrian Cernat (CEO și fondator SmartDreamers), vei afla prin ce dificultăți a trecut startup-ul lui pentru a găsi piața potrivită pe o nișă foarte aglomerată, dar și care sunt tehnicile prin care poți să găsești acea nișă destul de amplă, dar productivă pentru tine.

Ai un produs sau serviciu și nu știi dacă satisface vreo nevoie? Atunci participă la workshop-ul acesta pentru a afla tehnici de identificare a pieței.

Acest workshop le va permite echipelor formate să-și rafineze ideile, să-și construiască un model de business și să definească o strategie de intrare pe piață. Trainerii vor fi alături de participanți și îi vor ajuta la fiecare pas, iar până la finalul workshop-ului va fi construit pitch-ul care va fi prezentat în ultima zi. 

Bogdan Georgescu a fondat Bookster pe 15 martie 2013, iar șase luni mai târziu făcea primele parteneriate mari. Compania a fondat-o după 10 ani la conducerea firmei de consultanță imobiliară Colliers International, dar înainte de asta le-a făcut pe toate: a lucrat inclusiv ca zugrav și ca șofer. La Startup Your Life, el va vorbi despre experiențele de business și de viață pe care le-a acumulat, într-o sesiune inspirațională menită să te motiveze.

Bookster este prima bibliotecă modernă pentru companii din România. Peste 250 de companii de top oferă angajaților acces la cele mai bune cărți din lume prin intermediul abonamentului la Bookster. Compania a strâns laolaltă o comunitate de 45.000 de cititori, angajați a peste 400 de companii de top din țară, care au realizat împreună peste 1,4 milioane de împrumuturi.

Echipele vor prezenta, în fața juriului, pitch-ul final. Participanții vor primi feedback, iar cele mai bune prezentări vor fi premiate. 


Rezervă un loc

PROGRAM

Tabăra are patru zile în care treci prin workshop-uri teoretice, dar și aplicații practice, pentru ca la final să ai o prezentare pe echipe.

Joi

Joi

Vineri

Vineri

Sâmbătă

Sâmbătă

Duminica

Duminica

Rezervă un loc

TESTIMONIALE

De ce e important să vii la Startup Your Life?


TRAINERI

Trainerii noștri te vor învăța în cadrul taberei că pornirea unei afaceri nu are o rețetă ideală, dar o poți face mai simplu dacă ai cunoștințe potrivite despre birocrație, acte, promovare online și despre cum să te prezinți în fața potențialilor parteneri de business.

Adrian Cernat

CEO & Founder Smart Dreamers

Adrian Cernat este CEO și fondator al platformei SmartDreamers, care recrutează online și...

Mai multe

Alexandru Ion

Owner @Nexus Gaming

Alexandru Ion este un antreprenor român care deține unul dintre cele mai mari business-uri...

Mai multe

Ana-Maria Udriște

Avocatoo

Ana este avocat, dar pe lângă acest lucru, a dezvoltat două startup-uri juridice, Avocatoo...

Mai multe

Andrei Dumitrașcu

CEO Breslo

Andrei Dumitrașcu îmbină experiența în multinaționale, cu cea la cârma unor...

Mai multe

Bogdan Georgescu

Fondator Bookster

Bogdan Georgescu a fondat Bookster pe 15 martie 2013, iar șase luni mai târziu făcea...

Mai multe

Cornel Morcov

Chief Commercial Officer FAN courier

Cornel Morcov este Chief Commercial Officer al companiei FAN Courier, liderul pieței de curierat...

Mai multe

Gabriela Bejan

Marcom Specialist

Gabriela Bejan are peste cinci ani de experiență în domeniul comunicării în industria...

Mai multe

Oana Korda

Product Manager, SpringCM

Oana are experiența construirii de la zero a trei startup-uri, fiecare dintre ele cu o componentă...

Mai multe

Octavian Palade

Event and Content Strategist start-up.ro

Octavian Palade are opt ani de experiență în presă. A început în departamentul...

Mai multe

Valentin Maior

Cofondator și Președinte Romanian IT

Valentin Maior este cofondator și președinte al asociației Romanian IT, care promovează...

Mai multe

Vlad Andriescu

Redactor-șef start-up.ro

Vlad Andriescu este jurnalist premiat, cu o experiență vastă. Urmărește ecosistemul...

Mai multe
Rezervă un loc

PARTENERI

Supported by

IQOSBitdefenderPatria BankSamsungAllview