UPDATE - Urmărește discuția în video-ul de mai sus pentru detalii despre cum te pot ajuta programele de preaccelerare.


StepFWD este un program de preaccelerare care își propune să ajute startup-urile tech cu echipe diverse să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea. Înscrierile pentru cea de-a doua ediție a programului sunt deschise până pe data de 30 august și pot fi făcute pe pe site-ul programului www.stepfwd.today.

Pe data de 10 august, de la ora 10:30, vom intra live pe Facebook într-o discuție privind experiența StepFwd cu 3 dintre startup-urile care au urmat prima ediție a programului de preacclerare.

Alături ne vor fi Cătălina Răileanu, cofondator Zoom Report, Alin Breabăn, cofondator Vestinda și Andreea Nicolescu, CEO The Cast List.

Printre temele pe care le vom aborda în timpul discuției live se numără:

 • - Procesul de înscriere în cadrul programului de preaccelerare StepFWD
 • - Experiența parcurgerii unui astfel de program
 • - Aplicațiile experienței unui accelerator în dezvoltarea ulterioară a afacerii tale.

Ne vedem live, luni, 10 august, de la ora 10:30, pe paginile de facebook TechHub Bucharest, StepFWD și start-up.ro. Ne puteți lăsa întrebări în formularul de mai jos sau live în timpul discuției de pe Facebook.

Echipele pot aplica online pe site-ul programului www.stepfwd.today până pe data de 30 august, 2020.

Invitați StepFWD Talks 10 august, live pe Facebook

The Cast List

  • Website: https://thecastlist.com/
  • Descriere: Platformă de casting all-in-one, care funcționează ca punct de întâlnire pentru actori, regizori și producători.
  • Fondatori:Andreea Nicolescu, CEO
  • Stadiu: Revenue stage
Vestinda
  • Website: https://www.vestinda.com/
  • Descriere: Pentru investitorii care vor să se expună la piața de asset-uri digitale, Vestinda construiește o platformă de tip marketplace unde experții îi ghidează pe cei care sunt la început de drum în atingerea obiectivelor financiare. În plus, platforma oferă tuturor posibilitatea de automatizare a strategiilor de trading prin algoritmi care folosesc analiza tehnică și inteligența artificială.
  • Fondatori
  • Stadiu: prototip
Zoom Report

StepFWD - Criterii de eligibilitate

Ediția 2020 extinde misiunea StepFWD de a contribui la diversitatea ecosistemului antreprenorial, punând accentul pe incluziune și echilibru din punct de vedere al genului, etniei, abilităților.

StepFWD se adresează startup-urilor de tehnologie la început de drum care vor să își dezvolte afacerea. Aplicațiile sunt deschise atât pentru echipele care au dezvoltat deja un prototip / o primă versiune a produsului, cât și persoanelor care au o idee și o echipă care să o poată executa. Selecția celor 10 startup-uri finaliste va fi efectuată de un juriu compus din echipa StepFWD și mentori, luând în considerare potențialul ideii la nivel global, tehnologia care stă la baza produsului, precum și diversitatea echipei de fondatori și istoricul de colaborare al acestora.

Echipele pot aplica online pe site-ul programului www.stepfwd.today până pe 30 august, 2020.

Desfășurarea programului

Pe parcursul celor 8 săptămâni ale programului, finaliștii StepFWD vor participa la workshop-uri dedicate și sesiuni de mentorat susținute de antreprenori și profesioniști în domeniu și vor avea acces atât la oportunități de networking, cât și la potențiali investitori.

StepFWD va aborda subiecte relevante pentru antreprenorii la început de drum, printre care se numără Business Model Canvas, dezvoltarea unui produs, vânzări, marketing, analiză de date și metrici de produs, negocierea unei investiții sau aspecte legale care trebuie avute în vedere.