Tabletele sunt alternative perfecte pentru laptopuri și desktopuri, mai ales atunci când sunteți în mișcare. Dacă sunteți în căutarea unor tablete ieftine, fără să faceți compromisuri la calitate, avem câteva recomandări.

Huawei MediaPad T3

Tableta are un ecran de 9.6 inci, cu o carcasă de aluminiu anodizat, construită dintr-o singură bucată. MediaPad T3 este o tabletă ieftină, dar care dispune de un mod special de protecție a ochilor, pe timpul nopții. Bateria de 4800 mAh se va asigura că aveți la dispoziție toate uneltele necesare, cât timp aveți nevoie. Tableta are interfața de operare EMUI 5.1, proiectată pentru o utilizare intuitivă și ușor de folosit. O cumpărați de aici.

Lenovo Tab Yoga 3

Chiar intră în categoria cu tablete ieftine, Yoga Tab 3 are trei moduri de folosire: în mână, înclinat, agățat și stand. Acest lucru vă permite să vă bucurați de conținut media, jocuri și altele. Tableta are un ecran HD și boxe duale, orientate spre față, cu sunet Dolby Atmos 3D. Camera modelului Yoga Tab 3 se rotește la 180 grade, pentru o calitate mai bună a imaginii din orice unghi, chat-uri Skype mai bune, selfie-uri mai reușite. Deși e tabletă ieftină, dar cu autonomia bateriei atinge 20 de ore cu o singură încărcare. Tableta se găsește aici.

Samsung Galaxy Tab E

Tableta Samsung Galaxy Tab E este extrem de portabilă, cu doar 8,5 mm grosime și 490 de grame, cu un înveliș anti-alunecare. Tableta are pe spate o cameră de 5 MP. Modulul pentru multitasking, cu ferestre multiple, vă permite să lucrați în două aplicații în același timp. Galaxy Tab E are un spațiu de stocare de până la 128 GB, mai mult decât suficient pentru a lua cu voi filmele, melodiile și cărțile preferate. O comandați de aici.

Vonino Navo P White

E o tabletă de 7 inci cu un ecran cu rezoluție 1280x800 de pixeli, iar capacitatea de stocare este de 16 GB. Are un Android mai nou, adică 7.0 Nougat și memorie RAM de 1 GB.

Dacă-i puneți Waze, stă foarte bine pe bord sau ca un dispozitiv pentru copii atunci când plecați în călătorie. O cumpărați de la acest link.

Allview Viva H1001

Tableta românilor de la Allview are un display IPS LCD de 10,1 inci, ce redă imagini în culori calde, cu o luminozitate adaptată condițiilor de vizualizare și un unghi larg de vizualizare. Este potrivită pentru divertisment sau prezentări profesionale. Datorită conectivității 4G Dual Mode, puteți urmări show-uri de divertisment, filme și seriale sau puteți descărca cele mai recente jocuri, bucurându-vă de viteze de download de până la 150 Mbps. O cumpărați de aici.