Tailent are experiență amplă în dezvoltarea de platforme pentru roboți software specializați, care pot executa sarcinile repetitive și, astfel, permit angajaților să se concentreze pe activitățile mai complexe.

Roboții software Tailent sunt ușor de accesat și folosit de către orice companie, indiferent de domeniul de activitate.

PowerNet Consulting va adăuga instrumentele RPA create de Tailent în portofoliu pentru a crea și oferi partenerilor soluții digitale eficiente.

”Tehnologia de automatizare oferă companiilor mari oportunități de eficientizare a proceselor și de reducere a costurilor, prin care eliberează mai mult timp pentru echipele lor. Cu Tailent Automation Platform (RPA), companiile îi ajută pe profesioniști să se concentreze pe mai multe activități cu mai multă relevanță și valoare adăugată”, a spus Mario Popescu, Co-fondator și CEO Tailent.

În ultimii doi ani, Tailent a încheiat mai multe parteneriate strategice importante, cu furnizori importanți de soluții și servicii precum Encorsa, Winsig, Wolters Kluwer, Visa, Aliant, ETA2U și Serviceaide, ca parte dintr-un proces accelerat de expansiune.