Aplicația de ride-sharing Taxify a anunțat într-un comunicat că va scoate tariful preferențial mărit pe care l-ar fi avut în mod normal seara. Astfel că toate persoanele care vor apela la acest serviciu, după ora 20:00, se vor putea deplasa la un preț normal, standard, fără alte taxe.

taxify bucuresti proteste

Protestele masive din București din ultimele zile au dat este cap traficul din Capitală. Circulația este haotică în jurul Pieței Victoriei, iar mașinile abia își fac loc printre masele de oameni. De asemenea, și transportul în comun este supraaglomerat în aceste zile, iar metroul abia mai face față.

De menționat este și faptul că toată lumea care a plecat la ore târzii din Piață și a apelat la cealaltă aplicație de ride-sharing, Uber, a fost nevoită să suporte tarife crescute exponențial, de până la 2-3 ori mai mari decât era tariful standard. Inițiativa Taxify vine pe fondul protestelor care se anunță și în zilele următoare, în București. 

De asemenea, dacă e prima dată când folosești aplicația Taxify, prima cursă o ai gratuit dacă introduci codul CLAUDIURA7. Instalează aplicația Taxify de la acest link. 

”Mișcările din stradă din ultimele zile au influențat traficul din București și modul în care oamenii se mișcă. De aceea, pentru a facilita numărul de curse și a veni în ajutorul celor care diseară caută o mașină, începând cu orele 20 nu va exista tarif diferențiat mărit. Astfel, sperăm să contribuim împreună la o bună fluidizare a mobilității din București”, au spus reprezentanții Taxify.