Taxify reduce tarifele la 1,17 lei/km și 0,20lei /minut, oferind astfel cel mai bun tarif de pe piață. În anumite intervale orare poate exista un tarif diferențiat mărit, dar el a fost prezent de la lansare doar în perioada sărbătorilor și în cele în care traficul a fost îngreunat din cauza zăpezilor. Așadar, beneficiile aplicației Taxify sunt disponibile atât pentru persoanele care își doresc o modalitate de transport sigură, rapidă și eficientă, cât și pentru comunitatea de șoferi privați, care au mai multă libertate și beneficiază de un venit suplimentar considerabil.

Aplicația este foarte ușor de folosit, iar printr-o simplă apăsare de buton utilizatorii pot beneficia de o cursă în câteva minute. De asemenea, exista opțiunea de a vizualiza tariful orientativ al cursei în avans și de a oferi o evaluare șoferului în urma efectuării cursei, oferind un feedback atât următorilor pasageri, cât și platformei Taxify. Siguranța pasagerilor este prioritară, astfel încât toți partenerii Taxify trec printr-un proces de verificare al istoricului judiciar și auto, iar în aplicație se pot regăsi detalii despre fiecare vehicul și șofer în parte. Nu în ultimul rând, modalitatea de plată este simplificată, fiind integrată direct în aplicație, prin înregistrarea unui card credit sau debit.

“Am decis să reducem tarifele și pentru a fi mai aproape de pasagerii Taxify și pentru a le răspunde nevoilor. Am luat în considerare feedback-ul pozitiv pe care l-am primit după lansarea în România. Deși am aplicat o scădere a prețului pe kilometru la 1,17 lei*, caltitatea serviciilor va rămâne superioară pentru că oferim condiții avantajoase atât pentru pasageri, cât și pentru partenerii Taxify”, a declarat Markus Villig, CEO Taxify.