În plus, Tazz livrează în cel mai scurt timp o varietate de produse de vacanță, de la înghetață, dulciuri și snacks-uri, la băuturi alcoolice și non-alcoolice, tutun, gheață, dar și cărți și accesorii de plajă: jucării de apă, produse de protecție solară, dermatocosmetice, prosoape, șlapi și jocuri de societate.

Utilizatorii pot comanda atât la unitățile de cazare din Mamaia, cât și direct pe plajele partenere.

De acum, clienții Tazz își pot da comandă din aplicație la cele 13 plaje partenere din Mamaia și Constanța: The Beach by Shut Up, Zoom Beach, Mystyryum, Vera, Paco, Tortuga, One Beach 1 și 2, La bicicletă, Yes Beach, Mondo Beach, Zen Beach și Cotton Beach, iar comanda este livrată de riderii Tazz în cel mai scurt timp la zonele de pick-up, special amenajate pe fiecare dintre aceste plaje.

„În perioada de vară, nu e niciun secret că oamenii își petrec mult timp în afara locuinței, fie că vorbim de vacanțe sau de viața de zi cu zi. În consecință, așa cum facem de fiecare dată, ne-am adaptat serviciile la comportamentul clienților și am lansat livrarea pe plajele partenere din Constanța și Mamaia, acoperind în același timp și zonele de cazare. Vorbim atât de produsele specifice de sezon, cum ar fi cremele de soare, băuturile răcoritoare, înghețata livrată în cutii termoizolante, cât și de cărți sau preparate de la restaurante. Le mulțumim restaurantelor partenere din Constanța și Mamaia pentru deschidere, dar și plajelor cu care suntem foarte bucuroși să colaborăm începând din această vară.”, a declarat Răzvan Acsente, Chief Marketing Officer Tazz.

Vara aceasta, Tazz livrează și la malul mării, mărind aria de acoperire și în stațiunea Mamaia, pe lângă cele 33 de orașe deja active în aplicație.