De-a lungul timpului, TCL s-a concentrat asupra dezvoltării tehnologiei Mini LED și a devenit, într-un timp foarte scurt, un adevărat lider în industria Mini LED. La CES 2022, TCL prezintă în premieră prototipul televizorului 8k Mini LED cu o diagonală de 85 inch. Acest model este cel mai subțire televizor Mini LED, cu o grosime de doar 3.9 mm, dar cu o calitate a imaginii de neegalat, cu un contrast remarcabil oferit de peste cele 2000 de zone de contrast și o paletă foarte largă de culori și nuanțe redate perfect.

TCL LEINIAO AR – primul binoclu de pe piață cu un display full-color Micro-LED, care are în spate o tehnologie revoluționară bazată pe undă optică holografică. De asemenea, este primul dispozitiv full-color care vine însoțit de o pereche de ochelari smart, subțiri și ușori.

TCL NXTWEAR AIR – o experiență cinematografică portabilă, care oferă aceeași calitate din punct de vedere vizual ca un ecran de 140 inch, de la o distanță de 4 metri. Dispozitivul ridică standardele de calitate în ceea ce privește vizionarea filmelor, jocurile video pe mobil sau chiar munca de birou pentru cei care lucrează la distanță. Cu o greutate de doar 75 g, cu lentile standard, ochelarii NXTWEAR AIR vin cu două lentile care pot fi schimbate, făcând astfel posibilă împletirea armonioasă între confort și stil.

Monitorul Mini-LED TCL CSOT’s 34-inch WQHD 165Hz R1500 – un monitor creat special pentru jucătorii e-sports. Cu cele 1152 de zone locale de luminozitate, monitorul este singurul de pe piață cu o astfel de capacitate, fiind capabil să redea chiar și cele mai mici detalii și un contrast impecabil, totul creând o imagine clară, complexă, de cea mai înaltă calitate. Monitorul are o diagonală de 34 inch și o rată de reîmprospătare de 165Hz, ceea ce oferă jucătorilor o viteză de redare mult mai rapidă și o imagine perfectă, contribuind astfel la obținerea unui mod de joc fluid, fără întreruperi.

De asemenea, la standul său de la CES 2022, TCL a organizat demonstrații ale ecosistemului Matter. Matter reprezintă un standard de calitate al întregii industrii, o garanție de performanță a dispozitivelor smart și a modului perfect de funcționare a acestora.