Royal Charm Slots reunește cele mai bune jocuri de cazino cu portofoliul bogat în personaje comice și sesiuni relaxante de joc ale studioului King. King România a contribuit la realizarea jocului cu două echipe de testare și o echipă de analiști. Acestea au testat experiența de utilizare și problemele de programare, iar în continuare vor oferi suport pe partea de testare.

Bufona Jessie și echipa sa formată din personaje regale îi îndrumă pe jucători printr-o lume fantastică a câștigurilor virtuale, folosindu-se de tot entuziasmul oferit de jocurile tradiționale de cazino. Utilizatorii vor putea experimenta o colecție de diverse jocuri, cu un bonus consistent de bun venit pentru a da start la diverse activități precum o multitudine de provocări și posibilitatea de a câștiga obiecte colecționabile care ajută la accelerarea progresului în joc. De asemenea, King va introduce periodic jocuri noi, ca parte a experienței Royal Charm Slots, pentru a oferi jucătorilor numeroase motive pentru a reveni.

Celebrând recent cea de-a 15-a aniversare, King a dezvoltat și lansat peste 200 de jocuri gratuite de la lansarea sa în 2003, promovând jocurile de mobil și oferind nenumărare ore de bucurie pentru peste 285 de milioane de utilizatori activi în fiecare lună.

Royal Charm Slots poate fi descărcat prin iOS App Store și Google Play Store. Mai multe informații despre jocul Royal Charm Slots, se pot găsi pe site-ul www.royalcharmslots.com.

Acest joc este destinat unui public adult și nu oferă jocuri de noroc care utilizează bani reali, posibilitatea de a câștiga bani reali sau premii printr-un sistem de pariuri. Practica sau reușita în social gaming nu implică succese viitoare în jocurile de noroc care utilizează bani reali.