Startup-urile care se înscriu în delegația SEE Tech Misson până pe 12 august 2022 pot beneficia de bilete de tip Early Bird. Fondatorii de startup-uri trebuie să se înscrie în grupul Techcelerator de Facebook și în cel dedicat evenimentului.

“Vrem să aducem împreună startup-urile și pasionații de tehnologie din România și regiunea Europei de Sud-Est pentru a învăța de la antreprenori care au făcut istorie în ultimii ani, dar și pentru a interacționa cu ei și cu zeci de fonduri de investiții&specialiști în finanțare care vor fi prezenți la eveniment. Web Summit înseamnă peste 70.000 de oameni și companii care schimbă lumea tech, iar noi credem că start-upurile din România și Europa de Sud-Est trebuie să fie acolo”, afirmă Cristian Dascălu, cofondator Techcelerator & partener GapMinder.

Printre speakerii prezenți la eveniment se numără: Daniel Dines - cofondator și CEO UiPath; Nikolay Storonsky - fondator și CEO Revolut; Sebastien Borget - cofondator și director operațional The Sandbox; April Koh - CEO Spring Health; Mark Read - CEO WPP; Dan Shapero - director operațional LinkedIn; Philippe Botteri - partener Accel Partners; Markus Villig - fondator& CEO Bolt; Aušrinė Armonaitė - Ministrul Economiei și al Inovației din Lituania; Doug Leone - managing partner Sequoia Capital; Reshma Sohoni - managing partner Seedcamp; Christian Nagel - cofondator & partener Earlybird Venture Capital; Bindi Karia - innovation expert&venture partner Draper Esprit; Gouzelle Ishmatova - chief strategy officer L’Oréal Bold Ventures; Rob Kniaz - partener Hoxton Ventures.

SEE Tech Mission@Web Summit 2022 este organizat de Techcelerator cu sprijinul Google for Startups, GapMinder, ROTSA și DiFine PR.

Techcelerator este acceleratorul SEED care se adresează start-up-urilor de tehnologie avansată din România și Europa de Sud Est. Cu sedii în București și Cluj-Napoca, Techcelerator este accelerator și partener investițional pentru start-up-uri hitech de nivel seed, aflate în faza de accelerare și post-accelerare. Sunt vizate pentru accelerare și investiții companiile tinere inovatoare, cu potențial ridicat de dezvoltare și extindere la nivel internațional, din industrii în creștere precum: FinTech, B2B SaaS, eHealth, PropTech, securitate cibernetică, inteligență artificială, transformare digitală și altele.

Techcelerator beneficiază de suportul strategic oferit de GapMinder, Google for Startups și colaborează și cu alți câțiva investitori locali și europeni pentru a susține ecosistemul tech din România si Europa de Sud Est. Techcelerator a susținut cu succes peste 100 de start-up-uri de-a lungul rundelor de accelerare anterioare, dar și prin diferite programe de suport, organizate de acesta sau în parteneriat cu alte entități din ecosistem.

În cei patru ani de la lansare, companiile din portofoliul Techcelerator au beneficiat de o investiție totală de peste 15 milioane de euro din rundele de investiții atrase până acum.