Astfel, clienții vor putea achiziționa produse inteligente și de la Apple, Eve Home, LIFX, Logitech, Sonos și Nanoleaf. Noile brand-uri vor fi integrate și propuse clienților și în cadrul proiectelor de automatizare complexe.

Listarea noilor brand-uri, în parteneriat cu Apcom, face parte din strategia companiei de a pune la dispoziția clienților și pasionaților de tehnologii pentru case inteligente o întreagă gamă de echipamente care să acopere toate nevoile pentru setarea și construirea unei locuințe smart. Astfel, TechCuisine.ro își propune ca pe lângă serviciile de arhitectură și proiectare smart home pe care le oferă, să devină cel mai important jucător din retail care oferă cea mai vastă gamă de produse smart home clienților săi, acoperind astfel o nișă încă neexplorată pe piața din România.

La data redactării articolului retailer-ul este reseller sau distribuitor autorizat în România pentru brand-uri precum: Netatmo, Tado, Eve Home, Livolo, Nuki, Aqara, TP-Link, Sharp, Xiaomi, Sonos, Nanoleaf, Logitech, Hoobs, Shelly și Apple.

“Tech Cuisine a fost lansat din pură pasiune pentru tehnologie și cu viziunea că o casă inteligentă ne este extrem de utilă în viața agitată pe care o trăim. Tehnologia este viitor si prezent. Dacă o înțelegem și o utilizăm corect în favoarea noastră ne vom face viața mai ușoară și mai plăcută. Planul pentru TechCuisine.ro este să devină principalul jucător din Europa Centrală și de Est în industria de prestare servicii de arhitectură și automatizare smart home.”, a declarat Alexandru Măxineanu, fondator TechCuisine.ro

Compania a fost fondată în 2018 și are ca scop prestarea de servicii de arhitectură și proiectare case inteligente utilizând echipamentele celor mai importanți producători de pe piața globală. În 2020 TechCuisine.ro lansează primul magazin online dedicat pasionaților de smart home unde pune la dispoziție cea mai variată gamă de echipamente smart home pe care clienții o pot găsi într-un magazin dedicat caselor inteligente în România.