10 speakeri, 10 subiecte incitante în ajunul zilei internaționale a femeii dau startul primăverii cu primul eveniment al comunității TEDxBucharest: Women March Together.

Conversația despre femei și noul lor rol nu a fost niciodată mai intensă. Women March Together este un eveniment cu cele mai relevante și actuale subiecte: business, well being și vulnerabilitate, social good, dezvoltare personală, creativitate, implicare civică, body image, antreprenoriat.

Pe lista invitaților care vor urca pe scena evenimentului se numără și:

Flavia Richardson

Flavia Richardson este Vice-President în cadrul Silicon Valley Bank. Avocat la bază și cu o experiență extinsă în management de portofoliu, due diligence, evaluator pentru Comisia Europeană în cadrul programului de instrumente pentru IMM-uri și mentor în multiple programe tip accelerator.

Ilinca Păun

A schimbat o carieră lungă în management cu una de antreprenor, pentru că și-a dorit să construiască programe de educare pentru tineri prin The Entrepreneurship Academy.

Detalii complete despre line-up-ul evenimentului, programul final al evenimentului și subiectele discursurilor sunt disponibile pe www.tedxbucharest.ro.

Vezi aici speakerii confirmați anterior care vor urca pe scenă.