Dacă până acum antrenorii și jucătorii Manchester City puteau folosi aplicația doar în pauzele meciurilor sau la antrenamente, de anul acesta ei au acces la ultimele informații și de pe marginea terenului în timpul partidelor.

SAP și Manchester City au început încă din 2015 să dezvolte și să implementeze împreună o varietate de soluții menite să simplifice operațiunile de business și să îmbunătățească experiența fanilor. În prezent, cei doi parteneri își îndreaptă atenția asupra tehnologiei care poate fi folosită pe teren, în timpul meciurilor.

”Fiind una dintre primele echipe din Premier League care aduce tehnologia pe banca de rezerve, clubul are acum o viziune completă asupra formației adverse în timpul meciurilor, pentru a-și optimiza performanțele echipei și ale jucătorilor”, a declarat Bernd Leukert, Member of the Executive Board of SAP SE, Products & Innovation.

Schimbările regulamentului Premier League de la începutul acestui an le permite antrenorilor să utilizeze dispozitive digitale pe marginea terenului, în timpul meciurilor.

Manchester City a început încă din sezonul trecut să utilizeze SAP Challenger Insights înainte de meciuri pentru a-și construi strategia de joc, în vestiar, în timpul pauzei, pentru a face ajustări pentru repriza a doua și după meci pentru planificarea viitoarei partide.

Pentru a putea beneficia de informații valoroase și în timpul meciurilor, specialiștii SAP au adaptat soluția cu specificații noi care vor ajuta echipa să câștige. Astfel, antrenorii și analiștii clubului englez pot folosi acum soluția pentru a informa mai bine jucătorii care urmează să intre pe teren de pe banca de rezerve.

SAP Challenger Insights este o aplicație mobilă ce poate fi accesată de pe tabletă și care le oferă antrenorilor și analiștilor echipei informații despre tactica și caracteristicile formației adverse, precum sistemele de joc ofensiv sau defensiv.

Aceste detalii pot fi valoroase înaintea meciului, în timpul partidei și la antrenamente. Parte a suitei de soluții SAP Sports One, SAP Challenger Insights ajută echipa să construiască și să planifice strategii, să comunice schimbările tactice din timpul meciurilor și să ofere informații detaliate și actualizate despre adversari.