Noi am făcut o listă cu telefoane recomandate pentru cei care nu vor să scoată din buzunar foarte mult, dar vor un smartphone de calitate.

Față de acum câțiva ani, telefoanele chinezești au o calitate bună, sisteme de operare actualizate și caracteristici tehnice de top. Iată câteva pe care le poți cumpăra și pe care le recomandăm, dar scrie-ne și tu în comentarii de altele.

OnePlus 5T

Este probabil cel mai bun telefon la nivel de raport calitate/preț. Camera foto este una foarte bună de data aceasta, una dublă de 16, respectiv 20 de megapixeli, iar ecranul este unul 2K, cu un raport de aspect de 18:9. Bateria este destul de mare pentru acest nivel, de 3.300 de miliamperi, asigurând o autonomie lejeră de o zi. Încărcarea rapidă este asigurată prin mufa USB Type C. E un telefon de top, dar cu un preț foarte bun, de doar 2.700 de lei. Poți să studiezi oferta pentru el aici.

Telefoane chinezești bune - Xiaomi Mi Mix 2

Telefonul acesta arată cu adevărat impresionant. E pur și simplu cel mai frumos telefon de pe piață, cu ajutorul ecranului care se duce până în margini. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 835, are 6 GB de RAM și 64 de GB de stocare. Îl recomand. Îl poți găsi la 2.900 de lei aici.

Huawei Mate 10 Lite

Nu am recomandat telefonul de top din oferta Huawei, adică 10 Pro, pentru că acesta mi se pare că are cel mai bun raport calitate/preț din oferta chinezilor. E un terminal mid-range cu patru camere, două frontale și două obișnuite. Are 4 GB de RAM, 64 de GB de stocare, iar ecranul are o rezoluție de 2160x1080 de pixeli. Îl găsești aici.

Xiaomi Mi A1

E vorba de un terminal mid-range cu un preț foarte bun. Are un procesor Snapdragon 625, dar 4 GB de RAM și 64 de GB capacitate de stocare. Ecranul este Full HD, iar camera duală are 12 megapixeli. E un mid range foarte onest și potrivit pentru cei care nu vor să cheltuiască o avere pe un smartphone. Îl recomandăm. Îl găsești aici.

Ulefone Mix

E o copie de Xiaomi Mi Mix, cu un ecran care se duce până în marginea superioară. E design înaintea specificațiilor, așa că telefonul arată foarte bine, deși costă doar 800 de lei. Are un procesor Mediatek, 4 GB de RAM și 64 de GB capacitate de stocare. Din păcate ecranul este doar HD, ceea ce se va vedea instantaneu. E un telefon pentru tineri și copii. Îl găsești aici.