Unul din cele mai populare smartphone-uri high-end ale momentului și cel mai reușit telefon Huawei, Huawei P10, este acum disponibil pe plan local și în varianta de culoare Greenery, dezvoltată împreună cu Institutul Pantone. Greenery a fost aleasă oficial culoarea anului 2017.

În afară de culoarea deosebită, designul telefonului Huawei P10 mai este diferit și prin faptul că partea din spate a carcasei a fost obținută prin procesul de prelucrare denumit Hyper Diamond Cut, având o textură aderentă.

Huawei P10 Greenery are exact aceleași specificații ca și celelalte versiuni de Huawei P10. Vorbim despre un telefon cu display de 5,1 inch și rezoluție full HD sub care se ascund un procesor HiSilicon Kirin 960 cu opt nuclee, dar și 4GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 64GB, iar slotul pentru cel de-al doilea card nano-SIM poate fi folosit și pentru un card microSD.

Camerele foto sunt cele care impresionează în cazul Huawei P10. Cea principală este duală și este făcută în colaborare cu Leica. Unul dintre senzori este monocrom și realizează fotografii alb/negru foarte reușite, iar funcția specială de portet permite realizarea de fotografii cu fundalul blurat. Camera frontală este și ea realizată în colaborare cu Leica.

Bateria de 3200 mAh suportă tehnologia SuperCharge (5V / 4.5A), cu mecanismul de protecție Super Safe 5-gate, care oferă monitorizarea în timp real a tensiunii, a curentului și temperaturii, pentru a permite nu doar o încărcare mai rapidă, ci și una în condiții de deplină siguranță. Apropo de siguranță - mai merită menționat faptul că Huawei P10 dispune și de un senzor de amprente.

Huawei P10 este disponibil în noua variantă de culoare Greenery și poate fi găsit aici.

Alte trei telefoane Huawei care merită cumpărate

În cazul în care nu dispui de un buget suficient de mare pentru a-ți cumpăra un Huawei P10 (aici îl găsești în toate versiunile de culoare), am zis să alcătuim o listă cu telefoane Huawei ceva mai ieftine pe care le-ai putea achiziționa.

Huawei P9 Lite 2017 poate fi considerat un best-buy, oferind caracteristici care se apropie de zona premium, dar la un preț de mid range. Telefonul are un display de 5,2 inch cu rezoluție full HD, un procesor cu opt nuclee și 3GB memorie RAM. Spațiul de stocare este de 16GB, iar camera foto principală are 12MP. Telefonul Huawei dispune de un senzor de amprentă și îl găsești aici.

Dacă îți dorești un telefon metalic de la Huawei, modelul Nova ar putea fi o opțiune bună pentru tine. Display-ul de 5 inch are rezoluție full HD, procesorul are opt nuclee, iar memoria RAM este de 3GB. Spațiul de stocare este de 32GB spațiu, iar camera foto are tot 12MP. Și Huawei Nova are senzor de amprente și poți cumpăra telefonul de aici.

Huawei P9, vârful de gamă de anul trecut, este încă un smartphone excelent și are un preț considerabil mai mic decât cel al Huawei P10. Are un display full HD de 5,2 inch, 3GB memorie RAM, procesor HiSilicon Kirin 950 și 32GB spațiu de stocare. Camera principală este dublă, făcută tot în colaborare cu Leica, și dispune de majoritatea funcțiilor pentru care este apreciat Huawei P10. Poți cumpăra telefonul de aici.

start-up.ro folosește unelte de marketing afiliat. Cumpărând prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primește un comision din partea retailerilor pe care îi promovăm.