Noul ecran HD+ cu dimensiuni extinse oferă aplicații pentru apeluri video, ajutând familiile să rămână conectate în contextul actual și etalează capacitățile camerei Nokia 1.4.

Configurația camerei duble și aplicația Camera Go de la Google permit realizarea de fotografii la o calitate ridicată în orice moment, chiar și în condiții de iluminare slabă. Alertele cu privire la spațiul de stocare vor elimina orice grijă în această privință, astfel încât sesiunea foto să poată continua

Nokia 1.4 este un terminal accesibil, ce poate fi pus la dispoziția copiilor fără griji cu privire la starea în care va fi returnat. Din perspectiva designului, terminalul este conceput pentru a se afla în siguranță în orice mână și dispune de un chipset Qualcomm și un senzor de amprentă.

Noul Nokia 1.4 este pregătit pentru Android 11 (ediția Go) și nu numai. Oferă o modalitate mai rapidă și mai sigură de a face lucrurile cu promisiunea unică Android și cel puțin trei ani de actualizări de securitate, astfel încât utilizatorii pot fi siguri că telefonul va rezista testului timpului atât la interior, cât și la exterior.

Controlul parental incorporat permite utilizatorilor să gestioneze conținutul descărcat din magazinul Google Play și le va oferi adulților siguranță pentru a le permite copiilor să asculte, să învețe sau să se joace după bunul plac.

Prețul accesibil este unul atrăgător pentru acei utilizatori aflați în căutare de tehnologie la jumătate din costul coșului săptămânal de produse alimentare al unei familii obișnuite.

Nokia 1.4 va fi disponibil în România începând cu jumătatea lunii martie, în culoarea Charcoal, la prețul recomandat de 499 de lei.