Noul terminal are o cameră principală cvadruplă de 48 megapixeli cu opțiuni avansate de filmare de conținut și efecte cinematice, o autonomie a bateriei de două zile și platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 662, totul traducându-se printr-un raport calitate-preț foarte bun.

Surprinde momentele speciale

Combinația dintre camera principală cvadruplă de 48 MP și camera frontală de 16 MP permite utilizatorilor să surprindă fotografii și videoclipuri impresionante.

Lentilele ultra-wide ale camerei principale captează imaginea de ansamblu, fiind perfecte pentru fotografii panoramice în timp ce camerele macro și de profunzime sunt pregătite pentru portrete și prim-planuri.

Latența declanșatorului este de cele mai multe ori motivul fotografiilor neclare, realizate din mișcare, însă, în cazul Nokia 5.4, aceasta a fost redusă la zero, astfel încât utilizatorii nu vor mai rata captarea niciunui moment.

Pentru filmarea de conținut, Nokia a adaptat modul de specialitate “Cinema”. Această funcție filmează 24fps (standardul industriei de film) și permite utilizatorilor să filmeze în format cinematic 21:9.

Odată finalizat, opțiunile de gradare a culorilor pot adăuga un aspect Hollywoodian momentelor surprinse. Iar pentru cadre în mișcare și mai clare, utilizatorii pot opta pentru setarea 60fps. A

Împreună cu stabilizatorul de imagine, OZO spatial auto și funcția de wind noise cancellation, Nokia 5.4 este perfect pentru viețile aglomerate ale utilizatorilor din ziua de azi.

Procesor Snapdragon

Indiferent dacă este vorba de muncă, jocuri, streaming, foto sau divertisment pentru cei tineri, Nokia 5.4 își va optimiza consumul de resurse pentru a oferi mai multă viteză, mai multă autonomie, imagine mai bună și performanțe sporite acolo unde este necesar. Toate acestea sunt datorate platformei mobile Qualcomm Snapdragon 662.

Ecranul imersiv de 6,39” HD+ în format punch-hole este ușor de ținut în mână, deși are o suprafață considerabilă. Datorită calității superioare a materialelor, Nokia 5.4 arată la fel de bine în exterior, precum și în interior.

Zile întregi de baterie

Cu o autonomie a bateriei de două zile, Nokia 5.4 asigură întregii familii libertatea necesară. Tehnologia bateriei asistată de AI permite o utilizare mai inteligentă a aplicațiilor și acordă prioritate activităților care contează.

Nokia 5.4 este echipat pentru Android 11 și versiunile superioare. Cu trei ani de actualizări de securitate lunare și doi ani de actualizări de software, utilizatorii vor rămâne în siguranță deplină pentru mai mult timp.

Preț și disponibilitate

Nokia 5.4 este disponibil în România vine în culorile Polar Night si Dust, la prețul mediu recomandat de 939 de lei.