În cazul în care vrei să-ți schimbi telefonul, dar nu vrei să bată la buzunar, și preferi produsele companiei sud-coreene, am făcut o listă cu telefoane Samsung pe care ți le permiți.

Samsung Galaxy J6 (2018) este cel mai ieftin smartphone din lista noastră, dar destul de bun pentru activitățile de multitasking, inclusiv jocuri, mesaje și navigare, datorită ecranului Infinity de 5.6 inch și specificațiilor tehnice. Galaxy J6 este dotat cu un procesor Procesor Exynos 7870 și rulează pe sistemul Android 8.0 (Oreo). Are 3GB memorie RAM și 32GB spațiu de stocare. Camera principală este de 13MP, cu bliț LED integrat; cea secundară are 8MP. Telefonul costă 749 de lei, fiind redus cu 31%. Îl cumperi de aici.

Cu Samsung Galaxy A6 (2018) te vei bucura de un stil elegant și de o aderență confortabilă. Afișajul premium Super AMOLED oferă un contrast vizual mai clar și o culoare mai dinamică. Camera frontală de 16 MP face fotografii de înaltă rezoluție, iar datorită blițului reglabil LED și al autodeclanșatorului Selfie, vei obține fotografii calitative chiar și în lumina slabă. Galaxy A6 are un display de 5,6 inch AMOLED, sub care se află un procesor octa-core de 1.4GHz, 3GB RAM și 32GB spațiu de stocare. Samsung Galaxy A6 costă 899 de lei și îl găsești aici.

Chiar dacă este un pic mai vechi decât celelalte smartphone-uri din lista noastră, Samsung Galaxy J5 (2017) este unul dintre cele mai populare în rândul românilor. Samsung Galaxy J5 are un finisaj metalic, iar ecranul de sticlă 2.5D protejează afișajul de 5.2inch HD. Camera principală de 13MP face fotografii clare chiar și la la lumină scăzută. Datorită memoriei de lucru de 2 GB și a capacității de stocare internă 16 / 32 GB, Samsung Galaxy J5 asigură un răspuns rapid. Costă 829 de lei și îl poți comanda aici.

Samsung Galaxy M20 este dotat cu un display masiv de 6.3 inch FHD +. Cu o baterie cu încărcare rapidă de 5.000 de miliamperi, Galaxy M20 reușește să ofere performanțe impresionante la capitolul autonomie. Este echipat cu un procesor Octa Core Exynos 7904, de 1,8 GHz. Galaxy M20 poate face multitasking cu videoclipuri, jocuri video și social media fără probleme. Camera principală dublă are 13MP și, respectiv, 5MP. Samsung Galaxy M20 dispune de autentificare biometrică. Costă 980 de lei și îl găsești aici.

Ultimul de pe lista noastră cu telefoane pe care ți le permiți este Samsung Galaxy A7 (2018). Este cel mai scump, dar totuși nu ajunge la 1.500 de lei. Samsung Galaxy A7 are un ecran Infinity Display de 6.0 inch FHD+ Super AMOLED. Smartphone-ul oferă un design ergonomic cu un senzor pentru amprentă, carcasa este din sticlă, de 2.5D. Cu o cameră de 24MP, camera pentru profunzime de 5MP și camera Ultra Wide 8MP, Galaxy A7 îți permite să să pui focusul pe ceea ce dorești să scoți în evidență în fotografia ta. Este la reducere și costă 1.369 de lei. Îl cumperi de aici.