Clienții care comandă un telefon recondiționat de pe Flip, care arată și funcționează ca unul nou, dar are un preț cu până la 40% mai mic decât cel al smartphone-urilor noi, pot primi gratuit dispozitivul cumpărat la cel mai apropiat easybox, în 1-2 zile de la plasarea comenzii pe site.

”Acest serviciu self-service gratuit răspunde la nevoia cumpărătorilor de a primi produsele comandate în cel mai scurt timp, simplu și fără contact”, spune Alex Burghelia, co-fondator Flip.ro.

Prin livrarea gratuită a telefoanelor în easybox-urile Sameday, Flip își propune să suplimenteze grija față de mediu. Această măsură vine în întâmpinarea ideii de reducere a emisiilor de carbon, rezultată în urma unui număr mai mic de drumuri parcurse de o mașină pentru a livra comenzile.

În loc de 25 de drumuri necesare în cazul livrărilor „tradiționale”, va fi suficient unul singur, pentru a acoperi o arie generoasă de adrese la care urmează să ajungă telefoanele de pe Flip.

Odată depuse în cel mai apropiat easybox, coletele cu telefoane de pe Flip vor putea fi ridicate la orice oră, 24/7.

Telefoanele vândute pe Flip.ro sunt verificate și recondiționate de specialiști în peste 30 de teste. În acest fel, dispozitivele ajung să primească o a doua viață, diferențele dintre acestea și telefoanele noi fiind aproape insesizabile.

Prețul telefoanelor recondiționate, în schimb, în comparație cu cele ale smartphone-urilor noi, sunt mult mai mici.

Din momentul lansării și până în prezent, peste 100.000 de clienți au apelat la Flip.ro pentru a vinde sau a cumpăra un telefon la prețuri mai mult decât tentante.