Compania a anunțat recent disponibilitatea Cat B35, un telefon funcţional rezistent, cu acumulator mare şi suport 4G pentru toate apelurile şi mesajele text, pentru navigare rapidă pe Internet şi accesul la toate aplicaţiile importante.

Dispozitivul Cat B35 este rezistent la cădere, praf şi apă, fiind destinat pentru utilizarea în cele mai dificile condiţii de către clienţii care au nevoie de o conexiune de voce şi de text fiabilă. Operează în reţelele 4G LTE şi susţine VoLTE şi VoWiFi. Utilizatorii pot utiliza servicii care necesită conexiunea la un smartphone, cum ar fi mailul, social media, hărţi, căutare şi Google Assistant.

Cat B35 deţine certificatul IP68, fiind impermeabil până la 1,2 m adâncime timp de până la 35 de minute, poate să cadă în mod repetat pe beton de la înălţimea de 1,8 m, este rezistent la praf şi la temperaturi extreme. Are o baterie mare de 2300 mAh, care permite 12 ore de convorbire și 30 de zile în regim de aşteptare.

Aceste funcţii sunt foarte importante pentru cei care deţin telefoane Cat. Conform unui studiu recent, la care au participat 25.000 de utilizatori de telefoane Cat, 4 din cele 5 funcţii considerate a fi cele mai importante aveau legătură cu robusteţea şi 98% dintre clienţi au considerat că durabilitatea mare bateriei este un element principal. Peste jumătate dintre clienţi (58%) şi-au deteriorat grav telefonul deţinut înainte de a trece la un telefon Cat.

"Cat B35 reprezintă un pas important în modificarea portofoliului nostru, pentru că oferă noilor clienţi funcţii 4G," spunea Peter Stephens, director general al companiei Bullitt Group (posesor global al licenţei Cat şi Land Rover pentru telefoane mobile şi periferice conexe).

Preţul de vânzare cu amănuntul, sugerat de producător, al telefonului Cat B35 4G este de 109 euro şi telefonul este disponibil pe www.catphones.com.