Am auzit de podcast-uri de tech, emisiuni care-i ajută pe oamenii de marketing să înțeleagă și să fie la curent cu noutățile din domeniu, podcast-uri pe teme financiare sau din care poți învăța din reușitele, eșecurile și strategiile altor antreprenori ca tine, însă, până acum nu aflasem că există și podcast-uri de blockchain și cripto. Dar până la urmă, de ce nu ar exista: blockchain și cripto sunt două dintre cele mai fierbinți concepte auzite în lumea antreprenoriatului începând de anul trecut.

Așa că, dacă ești interesat de domeniul blockchain, dorești să afli mai multe utilizări pe care le-ar putea avea această tehnologie, dar și despre potențialul blockchain pentru crearea unui sistem descentralizat ori despre investițiile în criptomonede, ai putea asculta aceste podcast-uri.

Unchained

Podcast-ul este realizat de Laura Shin, aceasta aducând în fiecare emisiune în fața audiențe manageri ale unor proiecte de blockchain, oameni de investiții specializați pe acest domeniu și chiar reprezentanți ai autorităților locale.

Flippening

Flippening este găzduit de Clay Collins și are câteva emisiuni documentate foarte bine despre ICO-uri, token-uri care asigură accesul securizat la portofelele digitale.

Let’s Talk Bitcoin

Seria de emisiuni găzduite de Andreas M. Antonopoulos, unul dintre pionierii bitcoin, aduce în fața publicului subiecte precum etica în domeniul criptomonedelor și al blockchain-ului sau tendințe de pe aceste segmente.

Epicenter

Acest podcast este unul mult mai tehnic decât celelalte, însă gazdele vorbesc despre noutățile din bitcoin, ethereum, în particular, și zona criptomonedelor, în general. De asemenea, în emisiuni sunt invitați oameni cu background tehnic care povestesc despre tehnologia din spatele acestor concepte.

Află și despre șapte cărți audio care îți șoptesc în ureche cum să ai succes