Compania lansează un nou serviciu de internet fix numit Smart WiFi. Acest serviciu acoperă nevoia de acces la Internet fix oriunde s-ar afla clientul. Nu ai nevoie să dai găuri în pereți, ci doar ai nevoie o sursă de electricitate și poți avea acces la Internet Nelimitat 46 cu ajutorul router-ului WiFi.

Astfel, ai acces la internet nelimitat 4G, la viteze de până la 150 mbps și poți avea până la 32 de conexiuni WiFi, în funcţie de modelul modemului achiziţionat. Cumperi un modem, introduci cartela SIM și rețeaua este gata.

Serviciul este destinat celor care vor internet fix, dar care nu au nevoie de internet prin cablu și nici de vitezele pe care acesta le oferă. Ar putea util pentru bunici, pentru studenții care stau la cămin sau pentru cei care stau în chirie și unde nu există internet fix.

Telekom spune că a venit cu această ofertă deoarece “asta își doresc românii”, în urma unui sondaj pe care compania l-a efectuat în iulie 2019. Astfel, 74% dintre cei întrebați spun că oferta este atractivă și 89% susțin că e important să aibă internet de mare viteză acasă fără cabluri și găuri în pereți.

Serviciul de internet fix Smart Wifi este disponibil pentru 24 de lei pe lună. Clienții pot închiria un router wireless (au nevoie de contract cu Telekom) sau pot să achiziționeze unul de la Telekom pentru 699 de lei (fără contract). Oferta este disponibilă până pe 17 noiembrie 2019. Nu este nevoie de încheierea unui contract.

Operatorul telecom face disponibilă clienților și o aplicație de control parental în parteneriat cu Kaspersky.

Kaspersky Safe Kids Premium poate gestionarea site-urilor pe care copilul poate desfăşura activităţi adecvate vârstei (monitorizarea conținutului la care copii au acces). Se pot monitoriza până la 12 dispozitive.

În aplicație poți vedea cât timp petrec copiii în fața ecranelor dispozitivelor, indiferent că e un PC sau un smartphone.

De asemenea, poți geolocaliza copilul, adică poți defini o zonă în care copilul are voie să se miște. Când iese dintr-o zonă desemnată poți primi o alertă și astfel vezi unde se află copilul în acel moment. Poți vedea statistici pentru apeluri și SMS-uri trimise și primite de către copii.

Aplicația va fi disponibilă gratuit tuturor clienților timp de trei luni, apoi aceștia vor fi taxați cu un euro pe lună. Oferta se poate activa în perioada 9 septembrie 17 noiembrie 2019, printr-un SMS la numărul 1333, cu textul COPIL.

“De data aceasta, venim în întâmpinarea dorinţelor familiilor cu copii, unde siguranţa copiilor în mediul online şi offline este primordială. Practic, cu aplicaţia Kasperski Safe Kids Premium, copiii vor naviga în siguranţă pe Internet, iar părinţii vor deţine informaţiile necesare pentru monitorizarea eflcientă a activităţii copiilor în mediul online, cât şi în afara lui.", a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania.

Telekom lansează oferta Primul Telefon, care include un Samsung Galaxy A10 în rate de 5 euro/Iună, împreună cu abonamentul Mobil 6 şi 3 luni gratuite pentru aplicaţia Kaspersky Safe Kids premium. Oferta le aduce clienţilor o folie de protecţie din sticlă cadou.