Începând de astăzi sunt deschise aplicațiile pentru Outliers, organizația care ajută tinerii talentați să își transforme proiectele în afaceri.

Programul este adresat celor cu vârsta cuprinsă între 16 și 20 de ani, talentați la programare sau la design în digital. Tinerii acceptați ce lucrează deja la proiecte proprii primesc susținere pentru a le transforma în companii, iar cei fără un proiect anume au oportunitatea de a se alătura altor inițiative existente.

Proiectele susținute de Outliers pot să adreseze soluții pentru probleme din orice domeniu de activitate - categoriile cele mai de interes sunt: Inteligența Artificială/ Machine Learning, Educație, Sănătate și Fintech.

Printre inițiatori, Head of Marketing la Google România

Printre inițiatorii proiectului se regăsește și Dani Oros, Head of Marketing la Google și YouTube în România:

“Outliers e o inițiativă care mi-ar fi plăcut să existe acum 10-15 ani când eram și eu în liceu. Mulți tineri își irosesc timpul și energia concurând cu alți colegi în competiții școlare, când ar putea să încerce să rezolve probleme interesante în “lumea reală”.

Consider că experiența de a lansa un produs și de a porni o companie, indiferent dacă reușește sau nu, este mult mai valoroasă pentru dezvoltarea lor profesională și personală în comparație cu o diplomă la olimpiadă. Outliers îi ajută să își transforme proiectele în afaceri, oferindu-le suport, resurse, și acces la persoanele potrivite.”

Programul este gratuit

Programul este gratuit pentru tinerii care sunt acceptați în urma unui proces de aplicație.

Pentru mai multe informații puteți să vizitați site-ul: www.outliers.xyz

Outliers ajută tinerii talentați să își transforme proiectele în afaceri, oferindu-le suport, resurse, și acces la persoanele potrivite.

Programul este disponibil pentru tinerii între 16 și 20 de ani, indiferent de localitatea unde se află aceștia.