Telekom introduce în platforma Telekonomie serviciul Smart WiFi, internet instant la priză, fără găuri în pereți și cabluri în plus prin casă. Votat de consumatori produsul anului 2020, serviciul Smart WiFi poate fi achiziționat cu o reducere de 50% pentru primele 3 luni (de la doar 14,5 lei/lună).

Compania a decis prelungirea ofertelor pentru persoanele fizice care își portează numerele în rețeaua mobilă Telekom. Acestea pot beneficia de abonamentul Mobil M, cu internet 4G nelimitat, minute și SMS-uri naționale nelimitate, cu 50% reducere în primele 12 luni, pentru care vor plăti 3 euro/lună (aproximativ 15 lei/lună), TVA inclus. După cele 12 luni, costul va fi de 6 euro/lună (aproximativ 30 lei/lună), TVA inclus.

Totodată, persoanele care se vor porta în rețeaua mobilă Telekom vor putea opta și pentru achiziționarea unui telefon mobil în rate, fără dobândă și fără avans. Aceștia pot alege, spre exemplu, dintre Samsung Galaxy A21s sau Huawei P40 Lite E, împreună cu abonamentul Mobil M, pentru care vor plăti doar 9 euro/lună (aproximativ 45 lei/lună în total, TVA inclus, dintre care 6 euro/lună pentru telefon și 3 euro/lună pentru abonamentul nelimitat).

Ofertele de mobil sunt valabile în perioada 7 septembrie – 18 octombrie 2020, la portare la abonamentul Mobil M, în cazul contractelor încheiate pe o perioadă de 24 de luni.

Antreprenorii vor beneficia și ei de oferte speciale, dacă vor alege să se porteze în rețeaua Telekom Romania în perioada 7 septembrie 2020 – 18 octombrie 2020. Astfel, persoanele juridice care vor opta pentru abonamentul Freedom 5 vor beneficia de conectivitate mobilă nelimitată, voce și internet 4G, cu 50% reducere din costul abonamentului în primele 12 luni de la portare.

În plus, acestea pot achiziționa, spre exemplu, telefoanele Samsung Galaxy A21s și Huawei P40 Lite E în rate, împreună cu abonamentul Freedom 5, pentru care vor plăti în total, în primul an, doar 9 euro/lună, fără TVA (2,5 euro, fără TVA, costul abonamentului și 6,5 euro, fără TVA, costul telefonului).