În fiecare an criteriile de selecție a televizoarelor care apar pe această listă sunt din ce în ce mai stricte.

Iată câteva dintre recomandările reprezentanților platformei pentru televizoarele anului 2019 care oferă cea mai bună experiență Netflix.

Pentru a primi recomandarea Netflix, televizorul trebuie să îndeplinească 5 din cele 7 criterii.

Atunci când vezi sigla „Televizor recomandat de Netflix”, înseamnă că televizorul respectiv a fost supus unor teste riguroase pentru a ne asigura că are performanțe ridicate și acces facil la Netflix și la alte servicii.

Aceasta înseamnă că:

  • ai instalată cea mai recentă versiune Netflix
  • poți intra pe Netflix în câteva secunde
  • poți trece rapid și ușor de la o aplicație la alta
  • ai acces la cele mai noi caracteristici necesare unei experiențe de navigare optime

Cea mai importantă schimbare în lista de criterii este apariția unei noi funcții pe care Netflix a denumit-o Actualizare permanentă. Această funcție are rolul de a menține Netflix activ în timp ce televizorul tău ”doarme”.

Televizorul va reîmprospăta periodic Netflix în fundal. Data viitoare când vrei să începi vizionarea, Netflix este pregătit să pornească mult mai repede.

Modele de televizoare recomandate de Netflix pentru 2019

Pentru mai multe informații despre un anumit model de televizor, accesează site-ul Televizoare recomandate de Netflix.

Disponibilitatea Televizoarelor recomandate de Netflix variază de la țară la țară și nu toate modelele sunt disponibile în toate regiunile. ”Testăm toate modelele de televizoare care au instalat Netflix și vom prezenta noi recomandări pe parcursul anului, pe măsură ce noi modele de dispozitive și actualizări vor deveni disponibile”, spun cei de la Netflix.