Programul se desfășoară pe durata a 10 săptămâni, în care participanții vor lua parte la 8 sesiuni de traning și workshop-uri specializate și 3 întâlniri 1-la-1 cu mentorii dedicați.

Trainerii și speakerii invitați în cadrul programului sunt profesioniști din domenii precum marketing, vânzări, operațiuni, producție, finanțe, juridic și public speaking.

JCI Tineri Antreprenori este o școală de antreprenoriat aflată la a 4-a ediție, programul fiind inițiat și organizat de asociația JCI București, adresându-se celor aflați la început de drum. Tineri Antreprenori este un accelerator pentru cei care au deja o afacere în curs, oferindu-le acestora mai mult decât trainiguri, fiind în același timp și un program de mentorat.

Programul va începe în 18 septembrie, cu un eveniment de lansare, în cadrul căruia participanții, speakerii, mentorii și reprezentanții presei vor avea ocazia de a se cunoaște la un cocktail party, într-un cadru informal.

Tinerii antreprenori vor avea ocazia să ia parte la 8 sesiuni de training pe teme specifice de afaceri, susținute de traineri și profesioniști cu experiență: Business Modelling (Matei Dumitrescu, Florin Ghiță), MVP & Customer Experience (Corina Cimpoca, Alex Cimpoca, Răzvan Popescu), Marketing și Vânzări (Elena Badea, Mihai Bonca), Fiscalitate și Juridic (Ruxandra Vișoiu, Remus Valentin Popovici, Sorin Istrate), Echipă, Execuție, Operațional (Narcis Obeada, Cătălin Bizadea), Plan Financiar & Surse de Finanțare (Cristi Tudorescu, Cristi Logofătu, James Lawson), Business Plan Workshop, Pitching Workshop (Diana Crețu).

Pe parcursul celor 10 săptămâni, tinerii antreprenori din program vor avea parte și de sesiuni de mentorat unu-la-unu cu unul dintre cei peste 10 mentori ai programului: Alex Dona (Times New Roman), Cristian Logofătu (Bittnet Systems), Dan Ștefan (Autonom), Bogdan Mugescu (Fru Fru), Daniel Țigănilă (antreprenor), Matei Dumitrescu (TechAngels România), Cristian Chițu (Patiseria Tineretului), Daniel Roth (Gamma Digital Printing), Paul Voicu (Francize.ro), Valentina Vesler (Valvis Holding), și alții în curs de confirmare.

“Programul Tineri Antreprenori este un program care s-a născut din pasiunea pentru antreprenoriat. Cei mai mulți care suntem implicați în acest proiect suntem antreprenori și fiecare am simțit, la un moment dat, nevoia unui mentor, a unor sfaturi cu adevărat avizate. Eu și soțul meu suntem absolvenți ai acestui program (ediția 2016) și pot spune că afacerea noastră a cunoscut o creștere semnificativă, pe care o datorăm know-how-ului și oamenilor extraordinari din acest program. Este motivul pentru care ne-am alăturat ca membri voluntari în JCI București și pentru care eu am ales să coordonez acest program extraordinar anul acesta. Recomand fiecărui tânăr care își propune să aibă succes în afaceri să se alăture și să-și aloce timpul pentru a învăța cum să-și ducă afacerea la următorul nivel!”, a declarat cu mult entuziasm Olivia Bizadea, Project Manager Tineri Antreprenori 2017.

Programul se va încheia cu prezentarea planurilor de afaceri în fața unui juriu, care va decide care sunt cele mai bune planuri de afaceri. Câștigătorii primelor 3 locuri vor primi premii din partea partenerilor, constând în traininguri de dezvoltare personal și de afaceri, consultanță specializată, programe de teambuilding și multe altele.

Mai multe detalii despre program: https://tineriantreprenori.ro/2017/