Pentru doza de motivație a acestei zile, la Businesspresso am găsit câteva podcasturi interesante pentru aceia dintre voi care visează să aibă propria afacere. Desigur, sunt excelente și pentru cei care au făcut deja trecerea de la angajat la antreprenor. Veți regăsi povești inspiraționale ale unor antreprenori, precum și detalii despre cum poți lansa un startup, cum să fii un lider mai bun, sau cum să ajungi să dezvolți un business de milioane.

Startup – seria de podcasturi realizată de Gimlet Media are niște informații foarte bune care te pot ajuta să construiești un startup. Poveștile pe care le vei asculta sunt, în același timp, personale și profesionale, un mix numai bun pentru a te motiva să continui pe calea antreprenoriatului.

How to start a Start Up – și această colecție de podcasturi conține cam tot ce ți-ai putea dori să știi despre viața de startupist. Dacă ai încă dubii în ceea ce privește lansarea unei afaceri, aceste podcasturi te vor face să te răzgândești.

Dose of leadership – aici vei găsi interviuri cu profesioniști din lumea afacerilor care povestesc despre propriile experințe de leadership. Vei afla tot ce ai nevoie pentru a fi un lider, nu un simplu șef pentru oamenii din echipa ta.

The bottom line – o emisiune de radio găzduită de Evan Davis, The bottom line mizează pe experiența unor invitați din lumea afacerilor care abordează teme precum concepte moderne de management, impactul pe care îl are tehnologia într-un business, sau cum poți construi o afacere durabilă.

Eventual millionaire – Jamie Masters visează să ajungă miliardară, însă mai are ceva de lucru. Până atunci, intervievează oameni de afaceri de succes, și miliardari, pentru ca ascultătorii ei să le afle poveștile și, de ce nu, să le pună în practică strategiile.