O nouă săptămână începe cu vești mari din industria stocării de date. Dell ar putea achiziționa EMC pentru peste 60 de miliarde de dolari. Anunțul ar putea fi făcut astăzi sau mâine de cele două firme. “The Verge” are un feature extrem de interesant despre brandingul sonor - cum o companie ca Skype a intrat pe piață, a cucerit-o și a profitat de sunetele personalizate pentru a-și realiza o identitate. Robin Wauters de la tech.eu face o prezentare generală a experienței startup-urilor europene în Silicon Valley și oportunitățile din perioada următoare. 

Tehnologii

Cum a fost folosită inteligența artificială pentru a identifică diferențele și sexismele de la locul de muncă.

Șoferii Lyft, a doua aplicația de ride sharing din Statele Unite, după Uber, a dat publicității noi date despre business-ul său - anual șoferii iau 40 de milioane de dolari bacșiș. 

Din ce în ce mai multe discuții optimiste despre bitcoin și cum poate această tehnologie să influențeze diverse domenii.

Influența culturală a unei aplicații cum este Tinder - o întreagă generație e schimbată de cultura swipe. Dar poate lucrul acesta e bun.

România

Cum reușește eMag să urmărească utilizatorii și după ce și-au încheiat sesiunea de cumpărături - cârligele prin care-și agață clienții care nu au terminat tranzacțiile.

Magazinul Avstore țintește afaceri de 3 milioane de euro după mutarea într-un sediu nou.

Câte site-uri mobile friendly sunt în România?

Facebook a introdus reacțiile pe rețeaua socială - cum arată noile emoticoane.

Startups și investiții

Pocket Programming e o aplicație de Android prin care poți învăța să codezi.

Inspirațional

12 obiceiuri ale unor oameni de succes pe care ar trebui să le afli astăzi.

Citește asta dacă ești antreprenor și ești pe punctul de a renunța.

Ghidul către investiție